Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co delat kdyz nepřijde odměna v limitu?

Od: nikolas956 odpovědí: 4 změna:

Zdravím chci se zeptat jestli by tu někdo nevědel co dělat když by mi nepřišla odměna za účast v OVK do limitu 30 dní. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Nebojte se, přijde.

nikolas956
hodnocení

No nevím, letos sem byl u voleb poprvé .. a ptal jsem se kamarádky co byla u voleb asi pred 2 lety a ji prisli penize 3 tydny po volbách, a uz je to mesic a pul po volbach a stale nic. Tyto peníze jsem si šel přivydělat na vánoce abych mohl rodině koupit alespon nejakou tu drobnost pro radost. Tak se bojím jestli se vůbec dočkám :( Jestli třeba nebylo spatne opsane cislo uctu nebo tak něco.. Raději bych se někde připomenul..

nikolas956
hodnocení

0x

čekat až přijde

hodnocení

0x

Ptala bych se dalších členů komise, se kterými jste tam byl. Pokud se s nimi neznáte, tak se ptejte pracovníka městského (obecního) úřadu, který měl volby na starosti. Je to ten, který vás školil. Nebo přímo tajemníka.

Protože do volebních komisí přidělují své lidi i jednotlivé strany a hnutí, je možné, že jste tam byl za některou volební stranu. Pak se ptejte svých spolustraníků, kteří počítali hlasy v jiné komisi.

Na úřad bych netelefonovala, poslala bych e-mail s jednoduchým slušným dotazem. Kdy asi tak lze očekávat...?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]