Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krevní podlitina

Od: danielt odpovědí: 2 změna:

ahojměl jsem vyvrklej kotník mam ..kolem toho my to nateklo nafouklou...koupil sem si ortezu.. potřeboval sem si neco vyřídit..a tag sem musel kulhat pešky..a ted sem ji sundal a z toho nafouklýho..se mi udelaly skvrny kolem kotníku..podlitiny...místo toho anfouknutí..už to splasklo trochu ale červený fleky místotoho..(fialový)...a trochu toho napuchnutí mi de směrem k prstum doktor řikal at si dám bacha at to nejde do prstu .. co to muže znamenat? dekuju;)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

malvinka*
hodnocení

2x

Určitě léčba vyžadovala klidový režim plus obklady. Tzn. vyndat z mrazáku sáček s mraženou zeleninou obalit tkaninou a přiložit na postižené místo. Může se i například jednat o zánět žil ,variant se nabízí více odborně posoudí pouze lékař.

Každopádně bych s návštěvou lékaře příliš neotálela.

jabraka*
hodnocení

2x

Podobné projevy jsem měl po výronu do kolene.Ty podlitiny se mi rozšířily během tří dnů až do prstů na noze.Lékařka mi předepsala HEPAROID.ten mi pomohl odstranit tyto projevy už za týden.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]