Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krakow vlakem trhy

Od: trh odpovědí: 4 změna:
dobry den, chteli bychom jet na trhy, nevite nekdo...kdyz pojedeme vlakem, je to z nadrazi daleko do centra na trhy? a na hrad? dekujeme

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Wawel - královský hrad je z náměstí kde trhy nejspíš budou docela daleko. Návštěvních hodin bylo v době kdy jsem tam byl opravdu málo a bývaly na zadávačku pomalu jako nas Karlštejn. To jak to je dneska s návštěvníma hodinamá se ale určitě dá vyhledat přes internet. Jak daleko je nádraží od centra města netuším, byli jsme tam tenkrát auty v kempu ze kterého bylo daleko úplně všechno. Pamatuju si už akorát to jak je náměstí veliké, radnice uprostřed a na hrad ze se člověk táhl do kopce po dlážděné cestě. To se ale dá u každého hradu předpokládat že bude na kopci a cesta bude kamenná takže jsem asi moc nového neprozradil.

hodnocení

0x

Toto je bezva, spolehlivá a pohodlná a prověřená doprava mikrobusem s wifi a kávou. : cestujlevne.com/...

doplněno 18.11.16 10:33:

Jestliže se rozhodnete přenocovat, pak: tixik.cz/...

doplněno 18.11.16 10:35:

Minulý prodloužený víkend, mí mladí, se dvěma dětmi, takhle našli ubytování velice levně, v paneláku v garsonce s plným vybavením.

hodnocení

0x

Od vlakového nádraží (Dworzec glówny) na centrální náměstí (Rynek glówny) je to podle vyhledávače pěšky 1,4 km = 17 min. Z náměstí k Wawelu pak 900 m = 11 minut.

doplněno 18.11.16 21:23:

V Krakově jsem byl mnohokrát a mohu říct, že z náměstí se jde k Wawelu z mírného kopce a pak k hradu velmi krátkým stoupáním. Wawel není na žádném kopci, nýbrž u řeky Visly. zirhamia.cz/...

900 metrů 11 minut to mě pobavilo. Nahoru ke hradu je to pěkný kopeček. To asi mapy nezohlednily. Moc si toho z města nepamatuju ale to že tam byl slušný kopec a hrad byl zavřený si vybavuju živě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]