Nejste přihlášen/a.
hoj prosím vás jak se platí stravenkami?Mám Sadexo 90kč no a když bude nákup stát třeba 70kč tak vrátí mi těch 20kč?
A co když bude stát 150kč?Možu zaplatit stravenkou 90 a 60kč doplatit penězmi?A vrátí mi když tak za ty peníze?
Díky moc
Jak kde a ne všude berou všechny "značky" stravenek. V pohodě zaplatíte stravenkou a zbytek doplatíte, někde vrací, jinde ne a nebo jen určitou částku, většinou je to v prodejně viditelně napsané. Za stravenky nekoupíte alkohol a cigarety, ¨někde nekoupíte ani drogistické zboží.
Způsob plateb stravenkami vždy určuje jejich příjemce. A to jak v tom, jaké zboží či služby bude možné hradit stravenkami (lze klidně i tabák, alkohol, či cokoliv jiného), tak i ve způsobu vyúčtování (množství či hodnota stravenek, vracení nazpět, nebo klidně i pouhá směna za peníze).
NO a někdy je neberou v některých restauracích vůbec! Už se mě stalo, že mě číšník řekl ,, PAPÍRKY NEBEREM, JEN HOTOVOST "
Nadruhou stranu u Hrušky si můžu nakoupit i pár lahváčů za stravenky, což se jinde nevidí.
Záleží kde chceš nakupovat. To si musíš nejdříve zavolat do obchodu nebo se zeptat když tam budeš nakupovat. Nebo v restauraci. Někde vrací někde ne. V obchodech stravenky berou spíše v menších a dražších obchodech, v hypermarketech moc ne. A navíc to bývá limitované do množství stravenek, kolik smíš utratit nebo do částky. Třeba u nás v Globusu je max. částka na osobu za den 500,- kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.