Nejste přihlášen/a.
ahoj musím založit nové téma jelikož zde už nikdo nereagoval poradte.cz/...
jde mi o to,že jsem si přečetl tento článek toudent.cz/...
ale píšou tam,že má být po problému za 3 dny. a já mám po 8 dnech problém s velkým váčkem bolestivím na dotek a nevím ejstli to je teda hnis a nebo ta krevní sraženina,protože tá tam už dle članku nemá být. byl jsem dokonce v nemocnici se zeptat,ale po hodině čekání jsem šel dom a raděj se objednám k mojí zubařce nicméně mám tpostě z toho stres. je to bolestivé ažý na silnější zmáčknutí což mi sedí právě k hnisu,ale zánět jsme neměkl hodně let takže už nevím jak to probíhalo. psali jste,že je to vystřelující bolest.
Já reaguji na to co pslai ti doktoři viz.odkaz. zub šel ven v pondělí minulý týden. ránu jsem dostal 3dny před tím a do obočí!
nemačkám silně,ale prostě chtěl byhc vědět co to je jsem myslel,že mi to třeba řekne aj ta sestra tam,ale prd
Omlouvám se že jsem to nečetl, ale udělala doktorka před a po extrakci snímek? Byla extrakce bez problému?
Vpohodě. néé to vůbec. nebylo to bez problému bez problému je to,když to trvá 20 minut a já tam byl hodinu a půl nemohl to dostat ven musel odbrousit moc kosti. dneska mám pocit,že mi ten váček na kosti maličko splaskl,ale tak 5-10% citelné to je stále a možná se mi to zdá
Tak asi když brousil kost tak to nateklo. Ten zásah byl v podstatě chirurgický jestli se nepletu a to pak logicky nateče. To u asi není tím váčkem jako takovým, ale spíš otokem po tom neobvyklém zásahu, Ona jakákoliv rána se musí pročistit a zahojit. Otázka je jestli tam něco nezůstalo po tom broušení ale to by chtělo kontrolu a snímek dle mého názoru, tohle pozná jen odborník v jakém to je stavu.
No. Nevím jakou diagnozu jsi čekal v nemocnici a jakou čekáš tady na poradně. Možná tam máš zánět, možná ne, možná tam zůstal kousek kořene, možná ne.
Stres nestres, jdi a urgentně se objednej k zubařovi, který ti tu osmičku trhal. Lepší rada není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.