Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po extrakci 8mičky problém

Od: lukas215 odpovědí: 8 změna:

ahoj musím založit nové téma jelikož zde už nikdo nereagoval poradte.cz/...

jde mi o to,že jsem si přečetl tento článek toudent.cz/...

ale píšou tam,že má být po problému za 3 dny. a já mám po 8 dnech problém s velkým váčkem bolestivím na dotek a nevím ejstli to je teda hnis a nebo ta krevní sraženina,protože tá tam už dle članku nemá být. byl jsem dokonce v nemocnici se zeptat,ale po hodině čekání jsem šel dom a raděj se objednám k mojí zubařce nicméně mám tpostě z toho stres. je to bolestivé ažý na silnější zmáčknutí což mi sedí právě k hnisu,ale zánět jsme neměkl hodně let takže už nevím jak to probíhalo. psali jste,že je to vystřelující bolest.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

skorobezzubka
hodnocení

0x
U každého to probíhá jinak, pokud ten váš zub dostávali ven přes hodinu, máte to tam asi pěkně porvané a chvíli to potrvá. U mě to trvalo klidně i 14 dní akutní bolesti,další už snesitelná bolest další měsíc, úlomky z rány mi vylézaly až za 6 týdnů..Hnis v ráně, zánět by vám škubal a byly by teploty, pak tedy urychleně k zubaři. Nevím, proč to mačkáte, nechte to v klidu, dávejte studené obklady (led mi nedělal dobře !) a lehce vyplachujte. A chce to klid, žádný sport, žádný alkohol, a pokud jste od kolegy dostal ránu do obličeje, nedej bože na tu čelist, tak se nedivte, že to nedělá dobrotu. Zdravím a přeji brzké zklidnění, vím z vlastní zkušenosti, jaké to je...
lukas215
hodnocení

Já reaguji na to co pslai ti doktoři viz.odkaz. zub šel ven v pondělí minulý týden. ránu jsem dostal 3dny před tím a do obočí!

nemačkám silně,ale prostě chtěl byhc vědět co to je jsem myslel,že mi to třeba řekne aj ta sestra tam,ale prd

Omlouvám se že jsem to nečetl, ale udělala doktorka před a po extrakci snímek? Byla extrakce bez problému?

lukas215
hodnocení

Vpohodě. néé to vůbec. nebylo to bez problému bez problému je to,když to trvá 20 minut a já tam byl hodinu a půl nemohl to dostat ven musel odbrousit moc kosti. dneska mám pocit,že mi ten váček na kosti maličko splaskl,ale tak 5-10% citelné to je stále a možná se mi to zdá

Tak asi když brousil kost tak to nateklo. Ten zásah byl v podstatě chirurgický jestli se nepletu a to pak logicky nateče. To u asi není tím váčkem jako takovým, ale spíš otokem po tom neobvyklém zásahu, Ona jakákoliv rána se musí pročistit a zahojit. Otázka je jestli tam něco nezůstalo po tom broušení ale to by chtělo kontrolu a snímek dle mého názoru, tohle pozná jen odborník v jakém to je stavu.

figurek*
hodnocení

0x

No. Nevím jakou diagnozu jsi čekal v nemocnici a jakou čekáš tady na poradně. Možná tam máš zánět, možná ne, možná tam zůstal kousek kořene, možná ne.

Stres nestres, jdi a urgentně se objednej k zubařovi, který ti tu osmičku trhal. Lepší rada není.

lukas215
hodnocení

doktor říkal,že vytáhli všchno. kdyby tam něco zústalo je to na novou operaci ten zub byl hluboko pod dásní

balzerka
hodnocení

0x

Jaké objednávání? Akutní případy bere zubař ráno jako první. Aspoň u nás to tak je. Zavolejte své zubařce co nejdřív. Pokud budete mít teplotu nebo otok poroste, tak do nemocnice. Tady Vás každý odkáže k lékaři. Maximálně doporučí studený obklad na otok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]