Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám reálnou situaci. V lednu jsem založil eshop a podnikám na VPP na ŽL. Jako vklad jsem použil svých 120.000kč za které jsem nakoupil zboží a nějaké provozní věci. Nyní na konci roku mám skladové zásoby + 75.000kč na účtu + 25.000kč, které jsem si v průběhu roku vyplatil (vzal z pokladny pro soukromé účely).
Kdybych do konce roku už nic neprodal, jak se počítá nějaký zisk? Chtěl bych si na konci roku vzít z poklady maximum, abych dostal zpátky svůj vklad, ale nechci nechat v pokladně 0.
Reálně si vezmu: 65.000 z pokladny + 25.000 které jsem si už vzal. Celkem je to 90.000. Do podnikání jsem vložil, ale 120.000. Můžu si je vyplatit i v následujícím roce nebo co nestihnu letos, tak už mám smůlu a budu už danit všechno?
děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.