Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balík na dobírku

Od: kocicka* odpovědí: 5 změna:

Prosím,poraďte,jak co nejlevněji odeslat větší balík na dobírku - nemá pravidelný tvar,2 nejmenší dětská kola spojená k sobě.Jaká přepravní spol.je nejlevnější. díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

My teď posílali kočárek Českou poštou,v bublinkách a omotaný folii,takže tvar byl taky nepravidelný.26kg a dobírky byla 270kč.Takže ty kola budou cca kolem 150kč.Možná bysme našli levnější,ale pošta nám přišla nejjednodušší.

kocicka*
hodnocení

Díky,uklidnili jste mě,snad to Pošta vezme,jinak DPD,GLS,DHL berou jen v krabici PPL jsem nezkoušela protože zrusili svoz a musí se to vozit jen na sběrná místa.Díky

balzerka
hodnocení

2x

Zaslechla jsem v radiu na Evropě 2 reklamu: Hledáte nejvýhodnějšího dopravce? Zjistíte na: www.zaslat.cz

balzerka
hodnocení

0x

Já mám jen tuto zkušenost, kromě drahé pošty. V mnoha městech bývá PPL. Tam to podat. Stojí to zhruba polovinu , jak na poště.

mate59
hodnocení

0x

Na poště by tato dobírka stála min. 170,- Kč, dle váhy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]