Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Je nutné na preventivní prohlídku donést svou moč? Děkuji
Samozřejmě, je to zároveň s krví nejdůležitější ukazatel Vašeho zdraví. Bojíte se, že přijdou na něco, co byste v moči mít neměl ? Tak se nebojte, to většinou při preventivní prohlídce nikoho nezajímá (pokud nejde o prohlídku před nástupem do zaměstnání, zaměstnavatele by to zajímat mohlo).
wehappyfew - "Zdravotní problémy mě nesužují,... ...čili jsem si test moči zatím nepotřebovala "vydupat" ".
Problém je v tom, že až Vás ty problémy sužovat začnou, může být pozdě. Jak už název napovídá, preventivní prohlídka je dobrá na to, aby se těm latentním problémům předešlo dřív, než se projeví. A z té moči se toho dá včas poznat poměrně dost. Takže názor "mě nic nebolí, proč chodit na prohlídku", je trochu zcestný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.