Nejste přihlášen/a.
zdravím,
mám takový problém ...za límcem žaludu a uzdičky se mi udělali taový bíložlutý jakoby kuličky ...nevím co s tim, je mi trapné jít s tím za doktorem nebo to říkat rodičům ...nedalo by se toho zbavit nějak doma? ...děkuji
Tygří mastí? ...to myslíte vážně? .. ...no umýt to právě nejde
..je to jakoby právě usazené
Na tygří mast zapomeň, to si zase někdo dělá srandičky. Dbej na častou osobní hygienu své pýchy a stačí mytí mýdlem.
Ahoj, tak tygri mast by byla urcite prijemna, ale rozhodne ne na penise, to jiste vis dobre sam. To co tu popisujes je spravne smegma, je to naprosto normalni vec ve veku v kterem jses Ty. Ano, dukladna osobni hygiena je zaklad, mohu Ti doporucit se spise koupat, smegma se ve vode rozmoci, pri odstranovani bez namoceni to bude trosku neprijemne. Bud uplne v klidu, uzivej si ten bezstarostny vek, hezky vecer Camelot
doplněno 24.10.09 20:31:Jen doplnim, Mysko Ty budes asi pekna krysa :D
Děkuju za odpovědi, ala asi to nebude tak jednoduchý ...hygienu dodržuji, ale i dyž to drhnu houbičkou tak nic
nevim přesně co to je ale zašel bych radši za doktorem ,pokud to vypadá jako puchýřky tak bych neváhal i když je to nepříjemné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.