Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefonní agenti - primitivní otázky

Od: jarina odpovědí: 4 změna:

dnes mě zase otravaoval telefonní agent, ale tentokrát nebyl desetiminutový zdržující vyzvědač, ale nějaká rychlovka. Mě by zajímalo co tím sledují (ti, kteří tyhle užitečné idioty najímají), o co jim jde tímto dotazem.

Volá ohledně průzkumu například televizních diváků nebo uživatelů veřejných záchodků ve městě. Zeptá se zda to souhlasí. Pak se zeptá z jakého jsem kraje, Pak už jen děkuje za "odpověď" a rozloučí se.

Zajímá mě, jaký to má sakra smysl, ptát se jen na "jednu" věc. To tím chce jen testovat, zda číslo je živé a chce to maskovat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nechají Tě uležet a pak zavolají s nějakou neodolatelnou nabídkou. Klidně za půl roku. Doporučuju takové hovory vždy zarazit hned na začátku a ukončit.

hodnocení

0x

Může jít třeba jen o pubertální vtípek, těžko říct. Když Vás to irituje, doporučuji nebavit se s podobnými volajícími. Já také patřím do skupiny lidí, ve kterých vyvolává fráze ,,monitorovaný hovor´´ dost zásadní reakce a hovor rázně ukončuji.

nakobyl*
hodnocení

0x

libor007 má naprostou pravdu. Prostě si ověřují kontakty,které pak proidávají. A tenhle prodej je velmi lukrativní kšeft.

nikdo*
hodnocení

0x

Múže to být opravdu průzkum veřejného mínění. Tazatel potřebuje určité složení respondentů podle věku, podle uzemní příslušnosti, podle pohlaví, podle vzdělání, prostě tak, jak má úkol zadaný od agentury, a musí mu u vás sedět všechny ukazatele, aby mohl začít s průzkumem. V opačném případě, jakmile nesedí jakékoliv hledisko, se rozloučí a hovor skončí. Mám kamaráda, která průzkumy dělal. A tak mi leccoss vyprávěl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]