Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat - před lety jsem zpracovala takovou malou prezentaci pro potřeby školení určitého okruhu lidí. Tuto jsem pak vyvěsila na volně dostupný web (např. školy), časem jsem si to rozmyslela a prezentaci z tohoto webu stáhla. Jenže ona visí na nějaké stránce Slideshare. Nějaký člověk ji stáhl a zde vystavil. Je tam uvedeno mé jméno, alnechci, aby tam prostě visela - je neaktuální, neúplná, chybí tam např. citace atp. prostě bych ji chtěla dát pryč. Myslíte, že mám na stažení právo nebo tím, že visela původně na veřejném webu se stala vlastně majetkem kohokoli?
Vaše práce je stále Vaším dílem, nestala se dílem nikoho jiného.
Můžete web informovat, že práce byla vložena bez Vašeho souhlasu a/nebo vědomí a vyzvat jej k odstranění. Počítejte ale s tím, že pokud si někdo Vaši práci dříve odněkud stáhnul, může ji kdykoliv "vyvěsit" kdekoliv (včetně Slideshare).
Není zač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.