Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vystavené dílo na internetu

Od: vanesa68* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat - před lety jsem zpracovala takovou malou prezentaci pro potřeby školení určitého okruhu lidí. Tuto jsem pak vyvěsila na volně dostupný web (např. školy), časem jsem si to rozmyslela a prezentaci z tohoto webu stáhla. Jenže ona visí na nějaké stránce Slideshare. Nějaký člověk ji stáhl a zde vystavil. Je tam uvedeno mé jméno, alnechci, aby tam prostě visela - je neaktuální, neúplná, chybí tam např. citace atp. prostě bych ji chtěla dát pryč. Myslíte, že mám na stažení právo nebo tím, že visela původně na veřejném webu se stala vlastně majetkem kohokoli?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

4x

Vaše práce je stále Vaším dílem, nestala se dílem nikoho jiného.

Můžete web informovat, že práce byla vložena bez Vašeho souhlasu a/nebo vědomí a vyzvat jej k odstranění. Počítejte ale s tím, že pokud si někdo Vaši práci dříve odněkud stáhnul, může ji kdykoliv "vyvěsit" kdekoliv (včetně Slideshare).

doplněno 14.11.16 15:57:

Není zač.

vanesa68*
hodnocení

Moc děkuji

jarina
hodnocení

0x

to je něco jako položit na chodník letáky s tvou prezentací a pak (až je rozfoukal vítr a lidé odnesli)si to rozmyslet a chtí je zpátky. Napadá mě jediné místo - stěžovat si na lampárnu.

Byla prezentace digitálně podepsána? Ani to ale nestačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]