Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, nevite nekdo o nejake brigade?už mĚ štvou ty podvodné nesmysly tak se ptám vas jestli nevite o necem normalnim? delal bych cokoliv .Jsem z kralovehradeckeho kraje a je mi 15 let (mam OP) ... předem všem děkuju ... Mates
Já sehnala super brigádu přes městský úřad. Prostě jsem si podala žádost a napsala tam upřesnění, že bych třeba ráda do knohvny, která městu patří, protože mám ráda literaturu a ráda bych získala nějaké zkušenosti v jednání s lidmi. Sice mě nakonec přiřadili do Městského informačního centra, ale bylo to zajímavé a měla jsem štěstí i na milý personál. Vím o dalších třech spolužačkách, které našly brigádu přes městský úřad a všechny byly spokojené.
Já hledala brigádu přes prázdniny, to je nabídka větší, ale určitě jsou brigádníci potřební celý rok. Klasikou jsou pak supermarkety, ale tam většinou berou až od sedmnácti let.
Hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.