Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat brigádu

Od: matesss* odpovědí: 10 změna:

Ahoj lidi, nevite nekdo o nejake brigade?už mĚ štvou ty podvodné nesmysly tak se ptám vas jestli nevite o necem normalnim? delal bych cokoliv .Jsem z kralovehradeckeho kraje a je mi 15 let (mam OP) ... předem všem děkuju ... Mates

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

3x

Já sehnala super brigádu přes městský úřad. Prostě jsem si podala žádost a napsala tam upřesnění, že bych třeba ráda do knohvny, která městu patří, protože mám ráda literaturu a ráda bych získala nějaké zkušenosti v jednání s lidmi. Sice mě nakonec přiřadili do Městského informačního centra, ale bylo to zajímavé a měla jsem štěstí i na milý personál. Vím o dalších třech spolužačkách, které našly brigádu přes městský úřad a všechny byly spokojené.

Já hledala brigádu přes prázdniny, to je nabídka větší, ale určitě jsou brigádníci potřební celý rok. Klasikou jsou pak supermarkety, ale tam většinou berou až od sedmnácti let.

Hodně štěstí. :)

tygrioko*

Jj, dnes mi říkala tchýně, že přes město se dá sehnat ledacos. Známý dělal podzimní úklid od stromů.

Dobrý tip.

matesss*
hodnocení

Moc diky , ale ten na tom mestskem urade to je od 18 let ne?

jabraka*
hodnocení

0x

Především musíš napsat,co umíš.Dost těžko tě někdo vezme na brigádu,pokud by tě měl učit vše od začátku.Na příklad zednické firmy ,Stěhováci,hlídací služby atd.

JABRAKA

matesss*
hodnocení

distribuce letaku,hlidani zvirat , deti, doplnovani zbozi apod.

hodnocení

0x

Je asi problém, že Vám je 15 let, většinou chcou starší. Ale roznášet letáky, úklid, v Kauflandu berou na noc na inventury, o víkendu-ale to je myslím taky od 18, chodila na to dcera při studiu, bylo za to myslím za noc 700kč...musíte se ptát...

matesss*
hodnocení

Moc diky , ale ten na tom mestskem urade to je od 18 let?

tlapka*

Kdepak, mně bylo v době brigády ještě šestnáct. A myslím, že šestnáct nebo patnáct, to už je jim docela jedno. :)

matesss*
hodnocení

a je to na uradu prace nebo na mestskem?

tlapka*
25.10.09 12:16

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]