Nejste přihlášen/a.
Víte někdo něci bližšího zda a jak souvisí porucha štítné žlázy (zatím nevím přesně jaká) s mentálním či duševním vývojem dítěte s postižením atypického autismu? Moje dcera je autistka, chodí do 2 třídy, učení jí jde, vyjma čtení to zvládá hůře. ale nechala jsem jí vyšetřit štítnou žlázu kvůli neustálému přehřívání organismu, což se projevuje hlavně teď jak se začalo topit, je jí pořád hrozné vedro. Zatím ještě nevím, co jí přesně je, ale jde mi o to že její chování se rapidně zhoršilo, začíná být nezvladatelná, objevuje se zvýšená agrese vůči dětem i pedagogům, je neposlušná. Nebyla taková, je mi jasné že děti a obzvláště autistické se měmí, ale to je jako by večer usnula hodná holka a ráno se vzbudila dračice, jako by jí někdo vyměnil. Přikládám to nerovnováze hormonů, ale má někdo konkrétní zkušenost nebo odbornou radu?
Díky Petra
Nezlobte se, ale já bych své zdraví a už vůbec ne zdraví svého dítěte neriskovala porada,i s laiky přes internet – s laiky, kteří Vaši dcery nikdy neviděli.
Odborné účinné rady hledejte u odborníků – osobně, nikoliv přes internet.
Tak to mě jistě taky napadlo. Jít k lékaři. Nejsem debil. Jen sháním jakékoli informace jakoukoli cestou. Oni totiž i doktoři se můžou třeba rozcházet v názorech na jednu věc. Takže, děkuji za příspěvek ale poučovat fakt nepotřebuju, obzvláště pokud nemáte k danému tématu co říci, tak se zdržte prosím podobných komentářů. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.