Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám že jsem se zamiloval

Od: fufkf odpovědí: 6 změna:

Jak poznam ze jsem se zamiloval do holky . Jake jsou priznaky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

srdceee*
hodnocení

2x

To není žádná choroba, aby to mělo příznaky *smich*
Ale patří k tomu taková slabost v kolenech (podlamování), bušení srdce, nervozita, zasekávání se (při mluvení / zírání), neustálé myšlení na danou osobu, představy budoucnosti s danou osobou a hlavně ten neuvěřitelný pocit štěstí, je to v podstatě jako droga, která má pouze jenom pozitivní účinky!
Ale samozřejmě je nutné rozlišit lásku a chtíč :)

doplněno 13.11.16 20:56:

Po přečtení mého předchozího textu už víš jak poznat lásku, ale když se jedná o chtíč, tak většinou tě víc zajímá vzhledová stránka té dané osoby a myšlenky a představy se netýkají společné budoucnosti (Rodina atd...), ale týkají se převážně intimních věcí - takový stav většinou brzy odezní a hlavně člověka chtíč nerozhází tolik jako zamilovanost. A pak jsou takové případy, že člověk chce nějakou slečnu jenom, aby se mohl vytahovat před kamarády, že to dokázal.

sebod*

No, já teda, když jsem se v sedmnácti zamilovala, tak jsem na společnou rodinu nepomýšlela. Sakra, že ona to teda nebyla láska, ale chtíč :-D

fufkf
hodnocení

a jaký je rozdíl mezi chtíčem a láskou? :))

wehappyfew*

Zdravím,

u chtíče jde zpravidla jen o naplnění sexuálních potřeb, než o budování pevnějšího pouta, čili osobu odkopnete jako věc, nechybí vám a ani vám to žíly netrhá.

U lásky chcete sdílet své pocity, plánujete budoucnost, nedokážete žít jeden bez druhého...

figurek*
hodnocení

0x

zatím nevíš a těžko můžeš vědět, že zamilovanost není láska a láska není postel.

No a za druhé. Přečti si svůj dotaz, na co se vlastně ptáš. Ty se ptáš, zdali ji miluješ. No a když si sám pro sebe pokládáš tuhle otázku, pak odpověď je vždycky ne.

figurek, ale on se ptá, jestli se zamiloval a ne, jestli ji miluje :-D máte pravdu, láska to není, když se ptá. Ale zamilovanost by to být mohla...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]