Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtěl bych se zeptat zda mohu jít k psych. sám když je mi 14? Jakože rodice počkají venku a já tam půjdu sám s psycholožkou si povídát o tom problému ... A jak to probíhá u psychologa ... Budu rád za všechny odpovědi )
Uvnitř v místnosti s ní budeš sám, ale ona je následně povinna vše sdělit rodičům (kteří zřejmě budou čekat na chodbě či v čekárně).
Asi jsem to napsala nepřesně – určitě nebude sdělovat rodičům to, co by dítě poškodilo (např. v případě, že by z jejich strany docházelo k narušovaní jeho práv), ale třeba v mém případě jim řekla opravdu všechno, i to, co jsem nechtěla, aby se k nim dostalo.
Já jsem se rodičů neptala, ale vše jsem slyšela přes dveře, protože všichni mluvili poměrně nahlas... Opravdu jim řekla úplně všechno, až mi to bylo hodně nepříjemné. No, už je to také nějakou dobu zpátky – byla jsem ve stejném věku jako tazatel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.