Nejste přihlášen/a.
Co já pamatuji byl zápis do 1 třídy v lednu , teď je to změněno na duben o tři měsíce prodlouženo. Moje vnučka bude mít 6 roků v květnu . Tak jako tak půjde do školy v září 2017. Asi aby byly děti vyspělejší a lépe odpověděly na dané otázky?
Zápis do 1. ročníku základního vzdělávání proběhne dle § 36 odst. 4 školského zákona nově od 1. dubna do 30. dubna 2017. Tento termín se vztahuje na školy všech zřizovatelů.
Korino, termín leden/únor býval dán zákonem. To se snad nezměnilo. Myslím, že jste také z Liberce - můžete mi napsat, která škola pořádá zápis v dubnu? Klidně do zprávy, jestli nechcete veřejně.
(Určitě to není kvůli otázkám, u zápisu se testují dovednosti běžné pro dítě, které dovršilo 5 let života, nemá žádné vývojové vady a vyrůstá alespoň v průměrně podnětném prostředí. Sama jsem jich pár dělala, věřte mi, že se kvůli tomu dělá moc povyku.)
Určitě se přeptejte, já nic ohledně budoucích zápisů nenašla. V nejhorším zavolejte do školy a ptejte se tam. Také určitě bude brzy něco na jejich stránkách. Vrchlickou neznám (Sokolovskou ano), ale určitě je hloupost, aby jedna škola měla zápis jindy než jiné.
No to koukám. Také děkuji za odpověď.
Jedná se o školu Vrchlického v Pavlovicích. Vnuk chodí do čtvrté třídy a vnučka tam má jít do první. Bydlí v Ruprechticích je to pro ně spádová oblast.Je tam ještě jedna škola hned vedle, ale patří pod Sokolskou ulici.Tam. před hodně lety chodil můj syn a syn mé druhé dcery. Je to dobrá škola , dobře vybavená. a v hezkém prostředí .Tak to jsem asi špatně informovaná.Musím se zeptat dcery ta to bude vědět. děkuji za zájem Korina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.