Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápis do 1. třídy v dubnu?

Od: korina* odpovědí: 4 změna:

Co já pamatuji byl zápis do 1 třídy v lednu , teď je to změněno na duben o tři měsíce prodlouženo. Moje vnučka bude mít 6 roků v květnu . Tak jako tak půjde do školy v září 2017. Asi aby byly děti vyspělejší a lépe odpověděly na dané otázky?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

x®
hodnocení

4x

Zápis do 1. ročníku základního vzdělávání proběhne dle § 36 odst. 4 školského zákona nově od 1. dubna do 30. dubna 2017. Tento termín se vztahuje na školy všech zřizovatelů.

msmt.cz/...

korina*
hodnocení

Tak se nemusím nikde informovat ted to víme děkuji. Korina

hodnocení

0x

Korino, termín leden/únor býval dán zákonem. To se snad nezměnilo. Myslím, že jste také z Liberce - můžete mi napsat, která škola pořádá zápis v dubnu? Klidně do zprávy, jestli nechcete veřejně.

(Určitě to není kvůli otázkám, u zápisu se testují dovednosti běžné pro dítě, které dovršilo 5 let života, nemá žádné vývojové vady a vyrůstá alespoň v průměrně podnětném prostředí. Sama jsem jich pár dělala, věřte mi, že se kvůli tomu dělá moc povyku.)

doplněno 13.11.16 15:38:

Určitě se přeptejte, já nic ohledně budoucích zápisů nenašla. V nejhorším zavolejte do školy a ptejte se tam. Také určitě bude brzy něco na jejich stránkách. Vrchlickou neznám (Sokolovskou ano), ale určitě je hloupost, aby jedna škola měla zápis jindy než jiné.

doplněno 13.11.16 16:49:

No to koukám. Také děkuji za odpověď.

korina*
hodnocení

Jedná se o školu Vrchlického v Pavlovicích. Vnuk chodí do čtvrté třídy a vnučka tam má jít do první. Bydlí v Ruprechticích je to pro ně spádová oblast.Je tam ještě jedna škola hned vedle, ale patří pod Sokolskou ulici.Tam. před hodně lety chodil můj syn a syn mé druhé dcery. Je to dobrá škola , dobře vybavená. a v hezkém prostředí .Tak to jsem asi špatně informovaná.Musím se zeptat dcery ta to bude vědět. děkuji za zájem Korina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]