Nejste přihlášen/a.
Letos jsem skončil školu je mi 18let a začal jsem pracovat. Kde potkat nějakou příjemnou holku, je mi 18 a ještě jsem žádnou neměl, zkrátka tak nějak na žádnou nemůžu narazit. Ošklivý nejsem, hloupý taky ne. Říká se, že se nesmí hledat, že se objeví sama. Já mám ale pocit, že až někdy v 70ti. Zkrátka nějaká holka už by byla fajn. Tak kde ji potkat?
Potkat ji můžete kdekoliv. Cestou do práce, z práce, na procházce v parku, na obědě v restauraci, ve frontě v obchodu, na zábavě, začne brzy plesová sezona...Jaké máte koníčky? I při nich se dá seznámit..Takže pokud nejste doslova zalezlý doma a chodíte mezi lidi, netváříte se jako kakabus, dbáte o sebe atd..jistě si Vás nějaká slečna někde všimne..A pak už to záleží jen na Vás jak dovedete zaujmout a zapůsobit na opačné pohlaví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.