Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená na Djerbě?

Od: people90* odpovědí: 4 změna:
Ahoj všem,:)
byl jste letos někdo na dovolené na Djerbě, třeba i konkrétně v hotelu Sun Club?
Chci se zeptat na Vaší osobní zkušenost, cesta, jakou leteckou společností jste letěli, v kolik jste třeba odlétali apod., už se mi stalo, že mě obrala CK o 1 den kvůli času odletu, třeba bezpečnost? V červnu tam chci letět.
Díky všem za odpovědi, Peoplep90

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

S dovolenou na Djerbě zkušenost nemám, ale s praktikami CK ano. Vždycky se ptejte na počet nocí (noclehů), nikoliv na počet dnů. Hodně pobytů začíná odletem či odjezdem těsně před půlnocí a končí odletem (odjezdem) těsně po půlnoci. CK však připočte oba dny...

doplněno 13.11.16 01:42:

Právě proto jsem Vám napsala, abyste se při délce pobytu zaměřil (ptal) na počet noclehů...

people90*
hodnocení

No něco takového se mi přesně stalo, odlet vecer jeste zpoždění, takže ten první den dovolené byl pouze v letadle a v destinaci, až druhý den dovolené.

danys*
hodnocení

0x
To je snad logické a se spozdenim musíte počítat! Většinou se letí s travel servisem,což je des a hrůza. Djerbu muzu doporučit pokud nemáte strach z arabacu. Já zvolil koncem října radši Kapverdy
people90*
hodnocení

Na Kapvrdy taky chceme v říjnu příští rok, byl jste na Boa Vistě, nebo Salu?
No na Djerbu chci jet za relaxem, jen tak se válet a vypnout. No Arabacu se nebojím, zkušenosti s nimi nějaké mám a dobrý zatím, až na vlezlé obchodníky:) s travel service jsem zatím nikdy naletěl, pouze CSA a Onur Air
Jinak Vám děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]