Ahoj všem, byl jste letos někdo na dovolené na Djerbě, třeba i konkrétně v hotelu Sun Club? Chci se zeptat na Vaší osobní zkušenost, cesta, jakou leteckou společností jste letěli, v kolik jste třeba odlétali apod., už se mi stalo, že mě obrala CK o 1 den kvůli času odletu, třeba bezpečnost? V červnu tam chci letět. Díky všem za odpovědi, Peoplep90
S dovolenou na Djerbě zkušenost nemám, ale s praktikami CK ano. Vždycky se ptejte na počet nocí (noclehů), nikoliv na počet dnů. Hodně pobytů začíná odletem či odjezdem těsně před půlnocí a končí odletem (odjezdem) těsně po půlnoci. CK však připočte oba dny...
doplněno 13.11.16 01:42:
Právě proto jsem Vám napsala, abyste se při délce pobytu zaměřil (ptal) na počet noclehů...
people90*
No něco takového se mi přesně stalo, odlet vecer jeste zpoždění, takže ten první den dovolené byl pouze v letadle a v destinaci, až druhý den dovolené.
To je snad logické a se spozdenim musíte počítat! Většinou se letí s travel servisem,což je des a hrůza. Djerbu muzu doporučit pokud nemáte strach z arabacu. Já zvolil koncem října radši Kapverdy
people90*
Na Kapvrdy taky chceme v říjnu příští rok, byl jste na Boa Vistě, nebo Salu? No na Djerbu chci jet za relaxem, jen tak se válet a vypnout. No Arabacu se nebojím, zkušenosti s nimi nějaké mám a dobrý zatím, až na vlezlé obchodníky s travel service jsem zatím nikdy naletěl, pouze CSA a Onur Air Jinak Vám děkuji za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.