Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych vedět co dělat s tím, když se na mě dívá nějaká holka která se mi líbí a já se podívám na ni hned se otočím nikam jinam a ještě i když bych si s ní rad pokecal nebo řekl aspon ahoj tak vždy když dojde na věc tak jako kdyby se sní nechtěl bavit, co to je a proč se tak stydím?
No,to je tréma! Tu musíš překonat ,zkus pro začátek třeba jenom pozdravit!Pak třeba něco pochválit (ůčes,halenku,šálu) a pořád si říkej že ona se určitě stydí tak jako ty! Pak se sní bav jako s kamarádem,jen nepoužívej sprostá slova!Nelámej to přes koleno,ono to pomalu přejde.Tohle si prožil každy i ten co ze sebe dělá suveréna! Jen to nevzdévej,držím ti palce!
Je mi 18 let, a myslím si tedy jak vydím ostatní kluky tak jsem asi já jako jedniá výjímka že z holkou nedokážu ani promluvit, tak nevím jestli je to zrovna věkem? Jak tady píšete
mám jedinou radu ,vlez si na nějaký čet a začni se nejdříve bavit písemnou formou ,bebo napiš nějaké dívce třeba na lidech a skus se s ní bavit ,uvidíš sám že to není zas tak těžké ,a přeji ti hodně úspěchů,za mého mládí tato možnost nebyla docela dnešním 18letým závidím
Potřebuješ tzv. průlom. Pokus se najít v okolí alespoň jednu, kde si myslíš, že to bude nejsnadnější a tam to vyzkoušej. Třeba se to nepovede, ale nezoufej. Nějak začít musíš. Holky nekoušou a polovina z nich je na tom stejně jako ty. V tomto věku je to o oťukávaní a v té válce hormonů je to vcelku běžné. Prolom ostych a jdi do toho. Nemusíš si pro ten průlom vybírat zrovna nějakou dračici, ale raději zvol klidnější holku která v tobě vzbudí dojem vyrovnanosti a nenamyšlenosti. Po čase se tomu budeš nostalgicky smát.
S děvčetem se nemusíš bavit. Stačí, když dáš takovou všeobecnou otázku-Jak se máš, co děláš? A pak už vydávej, já tomu říkám "chápavé zvuky". Jsou to vlastně citoslovce pochopení. A nechej děvče mluvit, usměj se, koukej se do očí. To úplně postačí
Dívka bude ráda, že konečně našla někoho, kdo ji poslouchá a nemluví o sobě
Připrav si pár otázek, jen tak, pro jistotu. Hlavně nemachruj!
To bude dobrý, neboj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.