Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silvestr na horách

Od: jankoralovsky odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

já s přáteli bychom si chtěli letošní konec roku užít trochu na horách, ale absolutně netušíme, kam máme jet. Je tu někdo ochotný, kdo by poradil? Hledáme nějakou lokalitu n území ČR, kde to trochu "žije", zda-li si rozumíme :-D. Popřípadě i poradit z vlastní zkušenosti kde kdo byl a jestli to bylo super, či opak. Předem děkuji za Vaše rady a odpovědi. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

0x

To je hodně těžká otázka. Málo informací od Vás. Na horách jste už byli nebo ne? Jaké sporty na horách provozujete? Nebo jezdíte jen na relax? To by chtělo všechno vědět pro relevantní odpověď. Mohu přidat jen svůj obecný názor. Tak na lyžování na Silvestra nikdy. Strašně lidí, velká mela, přemíra alkoholu. (Na druhou stranu mohu doporučit lyžování na Štědrý den - taková sváteční atmosféra, lidí pomálu, to je pěkné). Cenově je týden od 25. 12. do 1.1. tak o 60% dražší, než v normální sezoně. Všude strašně lidí, někdo to má zase naopak rád (já třeba ne). Co takhle jezdím, tak to podle mě nejvíce žije ve Špindlerově Mlýně. Železná Ruda se také vzmáhá, ale jde to ztuha. Spíše zase každá parta nadšenců má svoje horské místo, které si nedá vzít, a tam si to parádně užije (pro mě Deštné v Orlických Horách).

jankoralovsky
hodnocení

Nad tím Špindlem právě přemýšlíme. Ano, všichni už jsme byli i v Alpách. Půlka jezdí na prkně, půlka na lyžích. Jak jsem již psal, hledáme místo, kde to žije.. tudíž jak Vy píšete Strašně lidí, velká mela, přemíra alkoholu. My to máme právě velice rádi :) Na Vánoce jsme všichni doma u svých rodin :).
sebod*

Tak Špindl, to je kapitola sama pro sebe. Takže jestli máte rádi "velký styl", tak tam. Je jenom otázka, zda ještě seženete volné ubytování. Zrovna Silvestr je rezervován i s ročním předstihem. A ještě otázka finanční. Možná Vás Alpy vyjdou levněji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]