Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
já s přáteli bychom si chtěli letošní konec roku užít trochu na horách, ale absolutně netušíme, kam máme jet. Je tu někdo ochotný, kdo by poradil? Hledáme nějakou lokalitu n území ČR, kde to trochu "žije", zda-li si rozumíme . Popřípadě i poradit z vlastní zkušenosti kde kdo byl a jestli to bylo super, či opak. Předem děkuji za Vaše rady a odpovědi.
To je hodně těžká otázka. Málo informací od Vás. Na horách jste už byli nebo ne? Jaké sporty na horách provozujete? Nebo jezdíte jen na relax? To by chtělo všechno vědět pro relevantní odpověď. Mohu přidat jen svůj obecný názor. Tak na lyžování na Silvestra nikdy. Strašně lidí, velká mela, přemíra alkoholu. (Na druhou stranu mohu doporučit lyžování na Štědrý den - taková sváteční atmosféra, lidí pomálu, to je pěkné). Cenově je týden od 25. 12. do 1.1. tak o 60% dražší, než v normální sezoně. Všude strašně lidí, někdo to má zase naopak rád (já třeba ne). Co takhle jezdím, tak to podle mě nejvíce žije ve Špindlerově Mlýně. Železná Ruda se také vzmáhá, ale jde to ztuha. Spíše zase každá parta nadšenců má svoje horské místo, které si nedá vzít, a tam si to parádně užije (pro mě Deštné v Orlických Horách).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.