Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozornost matce přítelkyně?

Od: slavekar odpovědí: 9 změna:

Zdravím. Jedu na návštěvu k mamce přítelkyně. Mám vzít něco jako pozornost? A co by to mělo asi být? :-/

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Sluší se kytička. A ne jen matce, každé ženě z rodiny. Pokud chcete být opravdu pozorný (jestli jedete poprvé, tak určitě). Nám vždycky vozil mamky přítel, když jel k nám domů - mně, ségře i babičce. Kdyby nepřinesl, ani bychom si nevzpomněly, ale to potěšení, když dovezl... úžasné *pusa*

doplněno 11.11.16 18:14:

Není to dárek k Vánocům, je to pozornost. Věnujete jí pozornost, myslíte na ni, víte o ní, že tam je, že je matka Vaší přítelkyně, to je význam té květiny. Malá růžička s kouskem toho chvojí (asparágus?!) postačí ;)

slavekar
hodnocení

Už jsme se jednou viděli, ale ani nevím jaké kytky má ráda, nerad bych koupil něco, co se nebude líbit...

Růžemi nikdy nic nezkazíš.

Mj.,což se takhle zeptat přímo přítelkyně,ta nejlépe ví,co má její matka nejraději za květiny.

A přibal ještě dobrou bonboniéru,je dobrá na nervy *smich*

hodnocení

2x

Souhlasím se všemi. Kupte kytičku. Nijak okázalou, ale ani jen jednu růži. A nechejte si ji svázat s ozdobnou manžetou, věnujte pozornost vázání. Chvilku přemýšlejte nad nabídkou v květinářství.

hahanaj*
hodnocení

1x

Neznám ženu, kterou by nepotěšila i sebemenší kytička .

Ha ha ha. Nemate tak docela pravdu. Pustte si 6.dil serialu Lucky Louie - Kvetiny pro Kim. Pobavite se!

balzerka
hodnocení

0x

Já jsem dostala k růžím luxusní hořkou čokoládu.

doplněno 28.11.16 16:42:

Byly tři s tím zeleným kolem a stuhou.

pohanka*
hodnocení

0x

Nevolila bych velkou a nákladnou kytici. I ty růže se mě zdají moc zavazující. Nechala bych si tam prostor na případné požádání o ruku, tam by měla mít kytice vyšší level. Takže s mírou a myslím že je to zcela jedno, kterou má v oblibě, každá potěší.

Jenom bych se snažila v tomto období vyhnout vysloveně podzimním listopádkám. Přece jenom se spíše hodí na hřbitov.

hodnocení

0x

V jednoduchosti je krása, volila bych jednu dlouhou samotnou růži, bez příkras, nanejvýš s mašličkou v barvě květu, nebo jednu gerberu /vydrátkovanou/...to je prosté, jednoduché, elegantní :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]