Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První rande Přerov

Od: iczlinskyexpres odpovědí: 9 změna:
Hoj, dnes mě čeká první rande s holkou z Přerova, já jsem z Kroměříže. Problém je že Přerov vůbec neznám, doporučíte někdo kam ji vzít? Nechci ohraná mista typu kavárna či restaurace. Posedět v parku v mrazu taky ne. Spíš nějakou těžkou romantiku, dík Přerováci.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Tak co mi ukážeš v Přerově? Rád ti to oplatím v Kroměříži... Jak prosté... a ještě je zaděláno na další rande!

hodnocení

1x

ahoj,

přesně jak píše strejc - dělám to taky tak. Ona je tam doma tak mi přijde uhozené abys místo vybíral Ty když to tam neznáš. Každá rozumná to pochopí...a blbku asi ani nechceš ne?

krtek*
hodnocení

0x

tak to ti toho moc na výběr nezbylo :) když ne kavárna nebo restaurace...nenapadá mě snad nic co bych ti mohl doporučit..z Přerova se stává město důchodců a všechno je až v Olmu..

mot
hodnocení

0x
nevim co by bylo v prerove romanticky, tam budes rad,ze te hned na nadrazi nezmlati a neokradou cikani...
dylin

Přesně *smich* cokoliv kromě nádraží v Přerově Vám příjde romantický

krtek*
hodnocení

0x

vem ji na Madonu na pizzu...máš to blízko nádraží, pizza je dobrá prostředí pěkné.. :) když by nemělo zůstat jen u pizzy tak vedle máš bowling...aspoň uvidíš jak to jde slečně s koulema:-D;)

paw*
hodnocení

0x
Nonstopac hned pred nadrazim. :). Nic jako kvetnou zahradu v Prerove nemaji.
krtek*

co kecáš..máme tady "Majklov" *haha*

ovczaak*
hodnocení

0x

nejlepší rande bude,když sednete na vlak a pojedete kamkoliv jinam...pokud jinak nedáte,navrhuji - ze startu zmiňovanou madonu s prohlídkou přilehlého náměstí/kdysi stalinovo,poté svobody,teď cigánské.../ . potom se vraťte před vlakáč a tam vemte taxíka,pozor,před vlakáčem,nee autobusákem.. získáte jízdu zasloužilým veteránem v pokročilém stadiu rozkladu se šoférem podle hesla - jaký krám,takový pán...*smich*. je pravděbodobné,že si tam ten pilot občas zdřímne,takže i váš nos si užije... pokud toto vše přežijete,požádejte řidiče,ať vám ukáže zajímavosti přerova - starostův falus,maják s hodinama,betonové stromy... do hospod u kmotra,orlice a na čáru vás posílat nebudu,chci,aby jste napsal,jak rande dopadlo...hodně štěstí.*palec* OT - krtku,zníš mi povědomě,neměl jsi mazdu,karkulku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]