Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na první sex?

Od: dastomak odpovědí: 9 změna:

S přítelkyni už se známe delší dobu, ale ještě jsme neměli sex. Už se k tomu schyluje. Jak na to? Bojim se, že se netrefím, nevím kam přesně mířit, abych se trefil na první pokus a nebyl jsem za trubku :D

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Žena není cedník, těch variant zas tak moc není. A pokud fakt nevíte co a jak, tak byste měli asi ještě chvilku počkat.
haf

Priroda si poradi jako u jinych savcu, je to jako magnet, pritahne to organ na spravne misto :)

jarina

kdyžtak tady

hodnocení

0x

Nechte to osudu, v důležitých okamžicích si jistě rádi vzájemně pomůžete. Bude to dobrý! *palec*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se na nějaký obrázek z anatomie člověka a potom zkuste požadované nějdříve nalézt rukou. Jinak, milování není pouze o tom správně se hned trefit, tak zkoumejte a poznávejte. Případně Vám přítelkyně pomůže upřesnit cíl. Zdravím!

doplněno 11.11.16 04:01:

dastomak - dejte potom vědět, kam jste se trefil na ten první pokus.

Chceš snad říct, žes si ještě všechno důkladně neosahal a už se chceš pustit do akce? Proboha proč? Na co ty prsty máš?

hodnocení

0x

Neboj, kdyz se netrefis budes jen v riti a tam to nekteri take zboznuji:)

hodnocení

0x

Když nevíte jak na to, jak jste zjistil, že se k tomu už schyluje?

doplněno 11.11.16 01:09:

Jen tak mimo dotaz musím podotknout, že to Vaše : Jak na to? Bojim se, že se netrefím, nevím kam přesně mířit, abych se trefil na první pokus a nebyl jsem za trubku.. Jsem nejprve považovala za dotaz od myslivce který se po prvé účastní honu. Až rubrika sex mne vyvedla z míry.. :)

hodnocení

0x

Jak poznáš, že se k tomu schyluje, když vlastně ani nevíš, kam zacílit? Myslím, že je ještě čas. Listuj si zatím biologií pro 8. třídu ZŠ a občas pohlaď svou dívku na intimních místech. Abys do budoucna věděl...*ee*

Kdysi jeden Slovák tvrdil, že jsou celkem 4 fáze lásky:

1/ Ruka v ruke

2/ Volačo v ruke

3/ Ruka vo volačom

4/ Volačo vo volačom :)

Záleží tedy jen na tom, do které fáze jsi už dospěl. A nic nehroť. Ono to nakonec dopadne. Kdyby nedopadlo, nebyli bychom tady my všichni a lidstvo by vymřelo.

Uvidíš, zadařilo se všem před Tebou, zadaří se i Tobě. *placni* Jaga.

Ale stejně si myslím, že máš, vzhledem ke svému vzdělání, ještě čas. Chce to víc teorie! Praxe pak už bude brnkačka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na prvni sex
Otázky na téma první sex

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]