Nejste přihlášen/a.
S přítelkyni už se známe delší dobu, ale ještě jsme neměli sex. Už se k tomu schyluje. Jak na to? Bojim se, že se netrefím, nevím kam přesně mířit, abych se trefil na první pokus a nebyl jsem za trubku :D
Dobrý den, podívejte se na nějaký obrázek z anatomie člověka a potom zkuste požadované nějdříve nalézt rukou. Jinak, milování není pouze o tom správně se hned trefit, tak zkoumejte a poznávejte. Případně Vám přítelkyně pomůže upřesnit cíl. Zdravím!
dastomak - dejte potom vědět, kam jste se trefil na ten první pokus.
Když nevíte jak na to, jak jste zjistil, že se k tomu už schyluje?
Jen tak mimo dotaz musím podotknout, že to Vaše : Jak na to? Bojim se, že se netrefím, nevím kam přesně mířit, abych se trefil na první pokus a nebyl jsem za trubku.. Jsem nejprve považovala za dotaz od myslivce který se po prvé účastní honu. Až rubrika sex mne vyvedla z míry..
Jak poznáš, že se k tomu schyluje, když vlastně ani nevíš, kam zacílit? Myslím, že je ještě čas. Listuj si zatím biologií pro 8. třídu ZŠ a občas pohlaď svou dívku na intimních místech. Abys do budoucna věděl...
Kdysi jeden Slovák tvrdil, že jsou celkem 4 fáze lásky:
1/ Ruka v ruke
2/ Volačo v ruke
3/ Ruka vo volačom
4/ Volačo vo volačom
Záleží tedy jen na tom, do které fáze jsi už dospěl. A nic nehroť. Ono to nakonec dopadne. Kdyby nedopadlo, nebyli bychom tady my všichni a lidstvo by vymřelo.
Uvidíš, zadařilo se všem před Tebou, zadaří se i Tobě. Jaga.
Ale stejně si myslím, že máš, vzhledem ke svému vzdělání, ještě čas. Chce to víc teorie! Praxe pak už bude brnkačka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.