Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Jaká rýže je nejzdravější? Ta která má nízký GI? Je to basmati, jasmínová, či neloupaná?
já bych šel na to od lesa... Zjistil bych si, co za rýži jedí na ostrově Okinawa, kde je nezvykle vysoké procento stoletých. Netuším proč Vás to zajímá, ale evidentně, dle populace, pro kterou je rýže hlavní zdroj obživy, rýže není nezdravá. Takže podle mě jdete špatným směrem. Logicky neloupaná bude zřejmě "nejzdravější", ale žádné velké pochutnání to tedy není. Nevidím tedy důvod k tomu jíst výhradně neloupanou.
Rýže je všeobecně zdravá, ale podle mě je z běžně dostupných nejchutnější Basmati. Tu thajskou neznám.
Která je nejzdravější netuším ale nechutnější je opravdu Basmati. Dříve jsem kupovala v Kaufu 5kg pytle ale ted jsem zjistila že ještě lepší chut má Basmati od Gold Menu
Odpovídám Vám zcela upřímně, nejzdravější se sice udává neloupaná, mně osobně nechutná a zásadně ji nejím, vadí mi dlouhé vaření a mimoto není vhodná pro každého. Basmati se udává jako nejušlechtilejší, občas ji kupuji, nejraději mám ale jasminovou, chutná mi více a jsem velmi spokojena. A absolutně nesnáším parboiled, už mi dvakrát žlukla a skončila jsem s ní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.