Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotní pojišťovna Média

Od: marta44* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřebuji radu. Dnes jsem na ulici podepsala přehlášení k pojišťovně Media. Neuvedla jsem na formuláři rodné číslo (jen datum narození) a číslo občanského průkazu. Dealer mi sdělil, že se mám do pondělí rozmyslet a v pondělí mi zavolá jejich operátorka a když k nim budu chtít přejít, tak jí sdělím zbylé údaje a pak budu k 1.1.2010 přehlášena k nim. Pokud se rozmyslím, že k nim nechci, pak bude moje podepsaná žádost skartována. Po přečtení několika informací k této pojišťovně se však začínám obávat, aby mě nepřehlásili i když nemají úplné údaje. Rozhodla jsem se, že k nim nechci! Nebo, aby si mé zbylé údaje někde nezjistili a také mě přehlásili. Co mám nyný dělat? Mám zajít na svoji pojiš´tovnu (VZP) a tam to řešit? Pomůžou mi vůbec? Je nějaká obrana? Na infolince Media poj. mi sdělili, že teoreticky by od dealera neúplnou žádost neměli přijmout, ale mám si raději v polovině listopadu zavolat a když ji tam budou mít, pak budeme řešit její zrušení. Neprošvihnu nějaký termín?Děkuji za pomoc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

schery*
hodnocení

0x

pokud jste podepsala smlouvu se všim všudy,tak pojišťovnu můžete zrušit až po roce,ale rozhodně běžt na VZP,tam vám řeknou co a jak.

laszlo*
hodnocení

0x

Vaše rozhodnutí,podepsat na ulici přestup do jiné pojišťovny,bylo ukvapené.Určitě si zajistěte,aby vaše přihláška byla stornována.Je s podivem, že tolik lidí se nechá nachytat,ačkoliv jsou těchto "praktik" plné noviny,televize.Asi je to málo a každý si musí natlouct "pusu"sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]