Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kurz na úřadu práce

Od: spacer* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, za dva týdny budu začínat kurz na vrátnou přes úřad práce. Ráda bych se zeptala jak takový kurz probíhá a kolik za něj dostanu z úřadu práce peněz. Kurz bude trvat šest dnú. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kusk
hodnocení

2x

Během trvání kurzu bude Vám vyplácet ÚP šedesát procent z původního platu jako měsíční podporu v nezaměstnanosti.

Zdroj: penize.cz/...

doplněno 09.11.16 17:28:

Není zač :)

spacer*
hodnocení

Děkuji Vám za odpověď.

pohanka*
hodnocení

2x

Pokud neseženete hned práci a vyčerpáte celý nárok na podporu, nevíme, kolik máte nárok, tak o těch 6 dnů se Vám lhůta prodlouží. Tak, jako tak, je výhodné jakoukoliv rekvalifikaci absolvovat, tratit nebudete.

spacer*
hodnocení

Dekuji za odpoved. Ja podporu nepobiram. Jsem v invalidnim duchodu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, předpokládám, že odměnou Vám bude dobrá příprava na povolání a to, že Vám kurz zaplatí ÚP (pokud Vás tam navrhl - jiní si ho platí ze svého). Nebo očekáváte ještě nějaký dárek? Zdravím!

doplněno 09.11.16 18:30:

spacer - to je otázkou, jak Vám to bylo řečeno. Mohlo to znamenat, že Vám bude kurz zaplacen (uhrazen) ǓP. Jiní účastníci kurzu mohou být samoplátci a kurz si hradí.

spacer*
hodnocení

Jiní zřejmě nejsou na ÚP. Řekli mi že budu mít kurz placený,ale neřekli kolik.

spacer*
hodnocení

Rekli mi ze desateho pristi mesic mi budou penize odeslany na ucet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]