Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace dovolené - hotel nebyl vybaven

Od: bs odpovědí: 4 změna:

prosím o zkušenost s vyřízením reklamace s cestovní kanceláří soudní cestou.cestovka mi 2krát vrátila stížnost s tím,že je neopodstatněná,ale já s tím nesouhlasím.Jde o to,že v katalogu nabízeli posilovnu,tělocvičnu,mini klub atd.,ale na hotelu nic takového nebylo a já si myslím,že se jedná o nedodržení smlouvy.Tak jak mám postupovat a na co se připravit.Mám vůbec šanci nad CK EXIM TOURS VYHRÁT-

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

handa*
hodnocení

0x

Obavam se,ze neuspejete.Nam se stalo neco podobneho,cestovka reklamaci neuznala a pote s nami uz prestala komunikovat.Na soudni poplatky jsme po navratu z dovolene uz nemeli penize,tak jsme to nechali byt a vic uz s nimi nejezdime.

ilona*

Souhlasim s Vami,stalo se nam,ze nas ubytovali v uplne jinem hotelu,balkon vedl na frekventovanou komunikaci.4 luzkovy pokoj byl po rozlozeni valend nepruchodny a navic jsme dostali pro 4 osoby pouze jedny klice. Delegat vecne nepritomny a cestovka OSNADO reklamaci neuznala.Na soudy jsme uz tez nemeli finance.

sokolnice*
hodnocení

0x

Dobrý den myslím,že nyní s tím už nic nenaděláte, itaky jsme byly s dcerou s Eximem -bylo to v pohodě.Chce to zjistit si z recenzí názory cestovatelů. Když si zadáte hotel kam chcete jet ,většina hotelů má recenze ,radím Vám vybírejte dle toho, budete mít jistotu,že nebudete pak zklamáni. Hanka

dusatka*
hodnocení

0x

Za reklamaci nic nedáte, nic Vás nestojí, takže proč to nezkusit. Pokud ovšem bude zamítnuta, už stojí za důkladné zvážení, jestli máte šanci u soudu. Především bude hrát roli znění smlouvy, resp. obchodních podmínek, které jsou její součástí. Tam totiž může být uvedeno něco ve smyslu, že informace v katalogu jsou jen orientační apod. Ještě lépe samozřejmě přečíst si to PŘED cestou, aby člověk nebyl nepříjemně překvapen, ale ruku na srdce, kdo z nás se do těch malých písmenek pustí, že.

Rozhodně ale, pokud mě cestovka takto "napálila", už bych s nimi nejela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]