Dobrý den. Dnes mi t mobile pravděpodobně zrušil číslo. Když se přihlásím do aplikace můj t mobile, tak mi to napíše, že požadovaný účet nebyl nalezen. Když chci někomu volat tak vyskočí: není registrován v síti. Když někdo volá mě : voláne číslo neexistuje. Narovinu, byl jsem chvíli bez práce, takže jsem neuhradil nějaký faktury, zrušili mi všechny služby, tak jsem si řekl, dobrý, dám se dohromady a pak to uhradím, zase tolik peněz to nebylo. Každopádně moje číslo bylo aktivní, lidi se mi dovolali. A teď když to chci uhradit, tak mě smažou, jako by moje číslo nikdy neexistovalo. Teď to chci jednorázově uhradit, když to uhradím, bude mé číslo opět aktivní? A budu moct opět využívat svůj tarif? To jsou mé otázky, děkuji za odpověď. To číslo mám několik let, takže si nedokážu představit, že bych musel něco měnit. Vím, je to má hloupost, můžu si ta sám a tak dále... Ale potřebuju vědět, jaké jsou mé možnosti. Děkuji.
Operátor vám číslo zablokoval. Až účet zaplatíte, operátor vám služby odblokuje, ale počítejte, že za odblokování si účtují poplatek a ten není zrovna malý (T-mobile nevím, ale Vodafone účtoval 350).
hynek
Děkuji, to jsem potřeboval vědět. Děkuji za pomoc.
Ale hlavně nevím, proč se ptáte zde, a nezeptáte se u svého (bývalého) operátora.
"Nebylo to tolik peněz" a bylo to "několik faktur". Jinak řečeno, asi to nebyla jedna ani dvě faktury, ale více, že? Takže jste neplatil 3,4,5 měsíců? To se ale operátorovi nelze divit. Také bych předpokládal, že nějaká výzva k ůhradě Vám poštou přišla..A vše se dalo očekávat.
doplněno 09.11.16 08:57:
Ale já jsem Vám odpověděl a další rádce také. Svému operátorovi nemusíte volat...zajděte na jeho kontaktní místo a zerptejte se JEHO.
hynek
No, vzhledem k tomu, že mi funguje pouze tísňové volání si teď nikým moc nepokecam. Neříkal jsem několik. Nevím, jestli byla jedna, možná dvě, ale poštou mi nic nepřišlo, ani žádné upozornění či varování. Jo, ale to jste mi toho moc neřekl, pokud nechcete odpovědět na mou otázku, nemusíte se vyjadřovat. Děkuji.
Asi to chtělo od samého začátku komunikovat s operátorem. Dělat mrtvého brouka se nevyplácí. Nikdo z poradny ti číslo nezprovozní, reálné možnosti ti sdělí pouze operátor.
haf
Jestli je to nedavno, melo by jit jeste cislo zaktivovat, po zaplaceni dluhu, ktery by stejne vymahali, take doporucuji predem komunikovat s operatorem !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.