Nejste přihlášen/a.
lze to nějak řešit? Okradl mě o pár stovek, ale štve mě to. Kupovala jsem od něj bazarové zboží přes sbazar, zaplatila předem na účet a od té doby se neozývá. Zboží nikde. Už třetí týden. Znám jen jeho email a číslo účtu.
No, pravděpodobně se s penězi můžete rozloučit. Ale. V první řadě bych prodejce upozornil, že situaci budete řešit s policií. Jde o to, že podvedených jako jste vy může být více. A tedy celkový součet škody už může být trestným činem. V takovép případě to policie bude řešit.
Nejprve bych ale prodejci znovu napsal, nemusí to být zrovna podvodník, může mít nějaké komplikace.
Nahlásit na podpoře daného serveru - sbazar má dole odkaz "podat stížnost". Přinejmenším ho zablokují. Pokud budou mít telefon či další data, můžou pomoct při hledání nebo se domluvíte na hromadné žalobě a podáte TO na PČR
Mít hodně známého v jakékoliv pobočce příslušné banky. Ten z čísla účtu může zjistit adresu. Taky se mi to stalo a podvodník uvedl účet svého bratra.
Zadat mail a účet do Google. Někdy se najde stopa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.