Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat záznam o změně v listu vlastníka?

Od: matuska odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

můj otec se díval do e-katastru a sdělil mně, že nám chybí na nějakém místě jeden pozemek, jedna parcela. Když si nechám zobrazit pozemky z celého LV, tak tam prostě není (je tam hodně menších, podobně vypadajících pozemků). Problém je, že otec nezná jeho přesnou parcelu. Chci se zeptat, jak a kde zjistím, co se vlastně s oním pozemkem stalo?

Kde sehnat informace o tom, kam se pozemek z LV "poděl"?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych takovou situaci šel řešit osobně na KN - tedy, kdybych věděl údaje o svém pozemku, byla tam nesrovnalost a chtěl bych vysvětlení. Řekl bych, že na internetu se zdarma naproklikáte k vysvětlení či dalším listinám. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]