Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obraz kávy - kde najít?

Od: dannaa odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

poradil by mi někdo kde vybrat nějaký nejlépe podélný obraz kávy?

Nejlépe na plátně. Moc jsem jich nenašla :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte na mysli obraz/ fotografii kávových zrn, nebo mleté kávy?

doplněno 01.11.16 22:22:

Tady je třeba tapeta s takovým motivem. Popř. něco podobného zde, ale dá se jich najít hodně.

doplněno 03.11.16 09:57:

Musíte příště trochu upřesnit požadavky. :) "Káva"je široký pojem. Navíc – hledáte fotografii, nebo malbu/ kresbu? V jakém stylu (např. retro, nebo spíš modernější ztvárnění)?

dannaa
hodnocení

Dobrý den,

hledám něco spíše modernějšího, fotografii i upravenou nebo pěknou kresbu, já vím že každý má jiný vkus.

Ale nemohu nic pěkného stále najít.

balzerka
hodnocení

0x

Vyrobte si ho. Natřít sololit, nebo jinou desku, něčím řnejlépe bilým / Balakryl. / Až zaschne , zhruba půlku plochy namazat průsvitným lepidlem a posypat zrnkovou kávou. Pak to celé posprejovat nějakým bezbarvým lakem, nebo nechat jen tak. Viděla jsem takhle udělaný obraz z čočky, obilí , koření a různých semen. Paráda. Jen s tím druhem lepidla se poradit ve vývarných potřebách

cinematic*
hodnocení

0x

Sem jste se taky dívala?

dannaa
hodnocení

Dobrý večer, měla jsem namysli nějaký pěkný obraz kávy i s hrníčkem, nějaký vkusný a podélný. Neviděli jste někde na netu něco pěkného náhodou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]