Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holčičí odepisování

Od: vcx odpovědí: 9 změna:

cus chci se s něčím svěřit.Píšu si s jednou holčinou docela je fajn párkrát sme byli spolu venku.Teď když si píšem tak musím pořád já psát první (což je asi klasika) ale vždy kdyš něco napíši tak odpoví ale nelze na to nějak navázat což mě ničí protože nevím co mám dál vymýšlet.:D Proč nevymyslí něco ona? je to její nezájem ke mě? Nevím jak tomu mám rozumět.Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bures
hodnocení

1x
Tak ze sebe prestan delat idiota a psat ji. Kdyz bude chtit tak se ozve a kdyz ne tak jenom dobre

hodnocení

0x

Nevymýšlejte nic. Pokud by měla zájem, projevovala by ho a nečekala, až se ozvete Vy. Odpovídá Vám třeba jen ze slušnosti, ale tím to končí. To si alespoň myslím já. Proč se nezeptáte přímo jí jestli o Vás má zájem a jestli stojí o to si s Vámi psát?

xcv
hodnocení

jde o to že se před pár měsíci rozešla s jedním tak jsem to chtěl zkusit.a máte asi pravdu že o mě nestojí cítím to tak.jenže mě to hodně mrzí no.skusím se jí zeptat jestli si semnou chce vůbec psát natož pak se třeba sejít...:(

balzerka
hodnocení

0x

Třeba nerozumí Vašemu textu bez čárek v souvětích a s dalšími chybami. Já jich celkem napočítala 14 ve třech řádcích. Kluka, který by mi takto napsal, bych podezírala, že si mne neváží a neměla bych chuť si s ním dopisovat.

xcv
hodnocení

beru vaší odpověď a nebudu ji radši komentovat...:) protože o lidech co furt kritizují diakritiku už sem si užil dost.adios:)

Balzerka má pravdu. Krom toho nekritizuje, dává odpověď - a vcelku možnou. Já se naučila tolerovat pravopis až jako dospělá, jako mladé mi to hodně vadilo.

A nebo ta slečna prostě nemá zájem. Když se s tebou bavit nechce, proč by psala něco, na co se dá navazovat, proč by se ozývala jako první. Zájem od někoho vypadá jinak.

Bohužel musím souhlasit s Balzerkou i Naufrago. Cizí pravopis většinou nekomentuji (na internetu nebo i u přátel), ale pokud by šlo o člověka, se kterým bych chtěla navázat užší-partnerský vztah, dívala bych se na to zcela jistě.

Sem tam nějakou chybu lze "přehlédnout", pokud má onen člověk jiné kvality, ale je-li tam těch chyb "poněkud více" a dotyčný s tím nehodlá nic dělat, vidím to jako jednu z překážek (alespoň ze svého hlediska). Netvrdím ovšem, že to tak mají všichni.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná skutečně nemá zájem, ale možná není schopna nic kloudného ke konverzaci vymyslet nebo chce být jen bavena. Je dobré v písemné komunikaci pokládat také otázky - jednak tím osoba projevuje zájem o tu druhou a také ji to "nutí" k tomu, aby příště na otázku odpověděla. Na pouhý oznamovací text se někdy opravdu špatně navazuje. Takže, vkládejte do textu i otázky. Zdravím!

figurek*
hodnocení

0x

jak tomu rozumět. Možná tak, že některé ženské se samy bavit neumí a čekají, že budou baveny. Takových je dost.

Potom jsou i takové, které samy nevymyslí nic a když něco nevymyslíš ty, budete sedět a v úplném tichu čučet do mobilů. To je možná váš případ. Buď si jistý, že ho zažiješ ještě víckrát a s jinými.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]