Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje písnička

Od: frostikkk odpovědí: 4 změna:

Zdravím, už delší dobu se snažím najít jednu písničku, ale nedaří se. Je to starší písnička asi tak z 90. let, tuším že instrument je buď z písničky Stand by me nebo z Aint no sunshine, prostě z nějaké takové staré klasiky, která je předělaná do devadesátkového proudu. Zpívá to nějaká skupina (ne Fugees ani 4 the Cause). Text je anglický a velmi smutný, zpívají o ztrátě někoho (tuším, že jim umřel sourozenec?). Zpívají o tom, že jim strašně chybí, že už nikdy neuvidí jeho tvář a že už to nikdy nebude jako dřív. Ten text je nádherný a smutný. Písnička není ani pomalá, ani přehnaně rychlá... Spíš taková pohodová. Netušíte náhodou jak se jmenuje, na 100 % ji známe všichni, ale bohužel vůbec netuším, komu by mohla patřit.

doplněno 31.10.16 19:25:

Moc všem děkuji za rady! Pomohly mi, píseň jsem našel... Jedná se o Puff Daddy feat Faith Evans & 112 Ill Be Missing You... Nakonec jsem ji našel v google podle slov co jsem si zapamatoval, jel jsem včera v autě a nemohl jsem si ji shazamovat :D Děkuju ještě jednou všem :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wehappyfew*
hodnocení

0x

Zdravím,

nějaké opakujícící se slůvko nebo větu v songu si náhodou nevybavíte?

doplněno 31.10.16 11:52:

Případně zdali jste zhlédl/a oficiální videoklip, tak popsat, co v něm bylo.

doplněno 31.10.16 16:17:

Zkuste projet seznam top písní ZDE, jejichž tématem je smrt blízkého člověka.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se na YouTube na písně skupiny R.E.M. - tam je smutku dost a třeba ji takto najdete. Zdravím!

hodnocení

0x

Napadá mne:

Shakespeares Sister a písnička Stay

matous*
hodnocení

0x

Pokud si pamatujete části textu, zkuste do Googlu napsat Lyrics a části toho textu. U známých písniček to většinou najde. Pokud to je cover, pak to chce ještě dohledat, ale alespoň znáte název písničky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]