Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevinná? lež pritelkyni

Od: puberzak odpovědí: 13 změna:
Dobrý den,
Je mi 19 let a mam přítelkyni ve věku (17 let), je to moje první láska a nikdy předtím jsem holku nemel, jsme spolu 7 měsíců a prozivame šťastný vztah, bez hádek,s málo konflikty (jen drobnými), ale na tom nezáleží, k tématu..Chodim pár měsíců posilovat s permanentkou.. Když jsme s přítelkyní trávili podzimní prázdniny, tak se me zeptala kdy půjdu posilovat a jelikož jsem chtěl strávit i zbytek prázdnin s ni (nechtěl jsem aby mrla výčitky,ze to kvůli ni flakam)atak jsem z nějakého neznámého důvodu řekl, že mi vypršela permice a proto teď chodit nemusím a dneska jsem se v telefonátu přeřekl že mi platnost vyprší až zitra a tím pádem zjistila že jsem ji zalhal. Tato situace je hloupá a ja jsem hloupý, jen bych potřeboval pohled 3. osoby a názory zkušenějších lidí. Jinak omluvil jsem se ji a napsal ze toho lituju načež reagovala ze je to v pohodě a ze se tak ve vztahu děje) , ale potom uz me trochu ignorovala a šlo z ní cítit, ze je trošku naštvaná a uvidím ji až v utery..moje dotazy tedy zní..jak.myslite že to vidí ona? Nemyslim si, ze by mohla láska zmizet, ale myslíte si, ze mi bude důvěřovat? Jak si získat důvěru zpátky? Dam ji ještě kytičku, ale připadám si hrozně ted...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zdravím. Pokud chcete, aby Vám přítelkyně důvěřovala, nelžete ji a vždy jí říkejte věci na férovku. Vemte si z toho ponaučení. Jinak nikdo není dokonalý a já si myslím, že byste si toto mohli vysvětlit a Vaše přítelkyně by to mohla přijmout, aniž by to její důvěrou k Vám otřáslo příliš. Z lásky člověk udělá občas i pár hloupostí, je třeba se z nich poučit a vyvarovat se toho do budoucna. Holt se snažte chovat tak, aby neměla důvod Vám nedůvěřovat.

iz*
hodnocení

4x

Žádná lež není nevinná a nesmyslná či zbytečná lež mohla ve Vaší přítelkyni vzbudit dost vážné pochybnosti.

Kytičkou to nespravíte, budete ji muset přesvědčit svým jednáním. Počítejte s tím, že může trvat i dost dlouho, než Vám přítelkyně začne znovu důvěřovat, pokud vůbec...

bublanina*
hodnocení

3x

No, troochu jste si zavařil, ale je to drobná lež a určitě budete mít v úterý příležitost jí vše upřímně vysvětlit. Jestli je rozumná, vysvětlení přijme. Její dnešní reakci chápejte, trochu jste ji zklamal a mrzí ji to, potřebuje to strávit, přijmout, proto ta mírná odtažitost. To je pochopitelná reakce. Nemusíte se bát, určitě to vezme. Teď jí určitě vrtá hlavou, proč jste jí zalhal a hledá pro to vysvětlení. Je trochu znejistělá, jestli se tak nestalo třeba už dřív, ale to je jenom dočasu. Uvidíte, že pokud vás má ráda, bude se chytat každé maličkosti, aby s vám mohla zase důvěřovat. To bude dobré, nic se nebojte, jen tomu dejte malinko času :)

fjvc
hodnocení

1x
Žádná lež není nevinná. Víte, co si teď přítelkyně říká? V čem ostatním mi ještě lhal? Byla tohle pravda? A tohle? Lže všem, nebo jenom mě? Dělá si ze mě srandu a zkouší, jak hodně blbá jsem a čemu ještě uverim? Prostě vám už nebude věřit nic, co jste říkal, a nic, co říkat budete.

figurek*
hodnocení

0x

tady vidíš proč se nemá lhat. Lhat se nemá, protože si musíš pamatovat, co jsi povídal.

Dej jí kytičku, pusu, řekni no tak se nezlob a o věci už nemluv.

nikdo*

Tahle situace a vy, jste mi připomněli jedno přísloví: Z pravdy se dá vždycky nějak vykroutit. Ale lhát se musí naprosto přesně.

eivlis*
hodnocení

0x
Tohle neni zadna tragedie a jsem si jista, ze pokud je rozumna, tak to pochopi.Nicmene lez je lez a sama nesnasim jakoukoliv lez a lhani ve vztahu s manzelem.Kkdysi mi zalhal v prkotine a nastvalo me to a od te doby vzdy pravdu at je jakakoliv. Nicmene jak se rika je lez a lez a to co popisujete je fakt prkotina, ale chapu vasi pritelkyni, ze ji to nastvalo, protoze lez je porad lez at mala, nebo velka a u vas je nastesti mala.

hodnocení

0x

Ehm, takový dotaz: Nedá se jí to vysvětlit, přesně tak jako tady nám? Jasně, lež bolí, člověk nikdy neví, v čem dalším mi partner lže, ale vysvětlení by tady snad mohlo taky trošku polichotit, ne?

doplněno 01.11.16 08:06:

Ivzez, "dneska nepůjdu do fitka, chci být s tebou, ale nechci, aby sis vyčítala, že to kvůli tobě flákám", to mi opravdu lichotit nebude. Asi začnu přemýšlet, jestli je normální, abych si myslela, že to kvůli mě fláká, a to mě znejistí, protože by mě to nikdy v životě nenapadlo...

haf

Samozrejme je to zveliceny problem, kazda zena muze byt spis polichocena, kdyz muz zalze jen proto, aby mohl byt s ni a pokud se ji to nelibe dotkne, tak ho nema dost rada, nebo je nejaka povahove vadna :)

eivlis*
Vidim to stejne..Jde tady opravdu o "blbost"a clovek musi videt, ze chtel byt radeji " se mnou" nez v posilovne. Lez je lez.. Poucit se, ze priste nelhat i v blbostech a jit dal..-)
iz*

Já to vidím naopak: Jak může být některá žena polichocena tím, že svému partnerovi nestála za pravdomluvnost?

Máte pravdu, že v tomto případě "vlastně o nic nešlo" → ale tím spíš bych přemýšlela o tom, jak takový partner jedná v situacích, v nichž o něco jde.

alus
hodnocení

0x

Tak já odpovím přesně naopak, a co na tom je , že jste chtěl být s ní a tak jste radši řekl, že nikam nemusíte. Ona už vás nechtěla? Chtěla abyste už vypadl? Nerozumím tomu, já bych byla naopak ráda, že můj kluk dá radši přednost mě před fitkem. Copak tohle je nějaká lež?

iz*

Samozřejmě, že je to lež. A jak můžete být polichocena tím, že byste partnerovi nestála za to, aby s Vámi jednal na rovinu? Tomu vážně nerozumím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nevinně

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]