Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Pokud chcete, aby Vám přítelkyně důvěřovala, nelžete ji a vždy jí říkejte věci na férovku. Vemte si z toho ponaučení. Jinak nikdo není dokonalý a já si myslím, že byste si toto mohli vysvětlit a Vaše přítelkyně by to mohla přijmout, aniž by to její důvěrou k Vám otřáslo příliš. Z lásky člověk udělá občas i pár hloupostí, je třeba se z nich poučit a vyvarovat se toho do budoucna. Holt se snažte chovat tak, aby neměla důvod Vám nedůvěřovat.
No, troochu jste si zavařil, ale je to drobná lež a určitě budete mít v úterý příležitost jí vše upřímně vysvětlit. Jestli je rozumná, vysvětlení přijme. Její dnešní reakci chápejte, trochu jste ji zklamal a mrzí ji to, potřebuje to strávit, přijmout, proto ta mírná odtažitost. To je pochopitelná reakce. Nemusíte se bát, určitě to vezme. Teď jí určitě vrtá hlavou, proč jste jí zalhal a hledá pro to vysvětlení. Je trochu znejistělá, jestli se tak nestalo třeba už dřív, ale to je jenom dočasu. Uvidíte, že pokud vás má ráda, bude se chytat každé maličkosti, aby s vám mohla zase důvěřovat. To bude dobré, nic se nebojte, jen tomu dejte malinko času
Ehm, takový dotaz: Nedá se jí to vysvětlit, přesně tak jako tady nám? Jasně, lež bolí, člověk nikdy neví, v čem dalším mi partner lže, ale vysvětlení by tady snad mohlo taky trošku polichotit, ne?
Ivzez, "dneska nepůjdu do fitka, chci být s tebou, ale nechci, aby sis vyčítala, že to kvůli tobě flákám", to mi opravdu lichotit nebude. Asi začnu přemýšlet, jestli je normální, abych si myslela, že to kvůli mě fláká, a to mě znejistí, protože by mě to nikdy v životě nenapadlo...
Samozrejme je to zveliceny problem, kazda zena muze byt spis polichocena, kdyz muz zalze jen proto, aby mohl byt s ni a pokud se ji to nelibe dotkne, tak ho nema dost rada, nebo je nejaka povahove vadna
Tak já odpovím přesně naopak, a co na tom je , že jste chtěl být s ní a tak jste radši řekl, že nikam nemusíte. Ona už vás nechtěla? Chtěla abyste už vypadl? Nerozumím tomu, já bych byla naopak ráda, že můj kluk dá radši přednost mě před fitkem. Copak tohle je nějaká lež?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.