Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou barvu trička pod košili?

Od: mrgandy* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

co říkáte na podvlékací trika pod košile a jaká barva je vlastně nejideálnější? Dokud je teplo, tak tričko pod košilí nenosím. Teď začíná chladnější počasí, mám x bilých, fit triček, které dobře pod košili sednou a nejsou po zapnutí košile vidět, ať se jedná o jakoukoliv barvu (horní knoflík přitom nezapínám). Myslíte si, že je to v pořádku nebo by mělo být tričko v tělové barvě? Osobně mi to nedělá problém, ani v případě, kdy mám např. vínovou košili a kousek trička je vidět.

Pro vzor přihazuji svojí fotku, aby to bylo vidět jasně, protože lepší vidět než jen psát...

s21.postimg.org/...

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Bílá je dobrá, snad jen pod černou košili bych si vzala jiné, třeba i lehce barevné (ale záleží na kalhotech). Mně osobně se to líbí, když je kousek bílé košile vidět. Tělová by byla divná, to je jako průsvitná ramínka - "snažím se to zamaskovat, ale stejně je to vždycky vidět a navíc je pak vidět i to, že se to snažím zamaskovat" *bzum*

hodnocení

0x

Volila bych pod bílou košili vždy bílé tričko, ale pod černou košili černé, zvážila bych i bílé, pod bledě modrou košili bledě modré tričko, pod kostkovanou nebo pruhovanou vždy bílé, no možná i v barvě některé kostký, která se tam vyskytuje.Zrovna pod vínovou by se mi líbilo černé tričko, ta tělová barva připomínáí "jégrovo prádlo" :-D

balzerka
hodnocení

0x

Já myslím, že je dobré mít po ruce především bílé a černé tričko. I když pod bílou košili bude lepší tílko, než tričko. Na ni se většinou bere kravata a ta by s trikem nešla. A i bílá má své odstíny, aby nebylo triko víc do smetanové a košile křídově bílá. To by vypadalo onošeně. Co bych nedoporučovala /jak tu někdo napsal/ pod modrou košili modré tričko. Těžko trefíte stejný odstín a pak to bude vypadat hodně divně. Jedině u kostkovaných košil bych vzala triko v jedné z barev, co je na košili.

hodnocení

0x

Zalezi, o co Ti jde. Pokud o tricko pod kosily jako spodni pradlo z duvodu zahrati, schovani chlupu, ochraneni kosile od skvrn od potu a pod., pak jsou na to urcena specialni tricka pod kosile, kdy se skutecne jedna o spodni pradlo a spravne zvolene tricko nebude pod kosili videt - maji jemne svy bez vyraznych hrbolu, jsou v telove barve, obycejne s velkym V vystrihem.

Pokud Te jde o tricko pod kosily jako o styl oblekani, kdy ma byt tricko priznane pod nejakou napr. plandavejsi kosili jako volnocasove obleceni, pak dle vkusu kazdeho soudruha.

Pokusis-li se ale dosahnout efektu z prvni zminene kategorie obycejnym trickem z druhe kategorie, pak vysledek nebude vypadat dobre a budes za noumu. Viz napriklad tva prilozena fotka s tmave (spolecenske?) kosile a vycuhujiciho limecku tricka.

zuzanice*
hodnocení

0x

Dobrý den,
pod košile nosím neviditelná tílka nebo trika, která mají tělovou barvu a nejsou tolik vidět. Zkuste se kounout na internetu na neviditelná tílka. Jsou vyrobena z bavlny a jsou velmi příjmné. Trika také slouží k zachycení potu a u panských trik mají výstrih na jeden knoflík, takže triko pod košilí vidět není. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]