Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
co říkáte na podvlékací trika pod košile a jaká barva je vlastně nejideálnější? Dokud je teplo, tak tričko pod košilí nenosím. Teď začíná chladnější počasí, mám x bilých, fit triček, které dobře pod košili sednou a nejsou po zapnutí košile vidět, ať se jedná o jakoukoliv barvu (horní knoflík přitom nezapínám). Myslíte si, že je to v pořádku nebo by mělo být tričko v tělové barvě? Osobně mi to nedělá problém, ani v případě, kdy mám např. vínovou košili a kousek trička je vidět.
Pro vzor přihazuji svojí fotku, aby to bylo vidět jasně, protože lepší vidět než jen psát...
Děkuji
Bílá je dobrá, snad jen pod černou košili bych si vzala jiné, třeba i lehce barevné (ale záleží na kalhotech). Mně osobně se to líbí, když je kousek bílé košile vidět. Tělová by byla divná, to je jako průsvitná ramínka - "snažím se to zamaskovat, ale stejně je to vždycky vidět a navíc je pak vidět i to, že se to snažím zamaskovat"
Volila bych pod bílou košili vždy bílé tričko, ale pod černou košili černé, zvážila bych i bílé, pod bledě modrou košili bledě modré tričko, pod kostkovanou nebo pruhovanou vždy bílé, no možná i v barvě některé kostký, která se tam vyskytuje.Zrovna pod vínovou by se mi líbilo černé tričko, ta tělová barva připomínáí "jégrovo prádlo"
Já myslím, že je dobré mít po ruce především bílé a černé tričko. I když pod bílou košili bude lepší tílko, než tričko. Na ni se většinou bere kravata a ta by s trikem nešla. A i bílá má své odstíny, aby nebylo triko víc do smetanové a košile křídově bílá. To by vypadalo onošeně. Co bych nedoporučovala /jak tu někdo napsal/ pod modrou košili modré tričko. Těžko trefíte stejný odstín a pak to bude vypadat hodně divně. Jedině u kostkovaných košil bych vzala triko v jedné z barev, co je na košili.
Zalezi, o co Ti jde. Pokud o tricko pod kosily jako spodni pradlo z duvodu zahrati, schovani chlupu, ochraneni kosile od skvrn od potu a pod., pak jsou na to urcena specialni tricka pod kosile, kdy se skutecne jedna o spodni pradlo a spravne zvolene tricko nebude pod kosili videt - maji jemne svy bez vyraznych hrbolu, jsou v telove barve, obycejne s velkym V vystrihem.
Pokud Te jde o tricko pod kosily jako o styl oblekani, kdy ma byt tricko priznane pod nejakou napr. plandavejsi kosili jako volnocasove obleceni, pak dle vkusu kazdeho soudruha.
Pokusis-li se ale dosahnout efektu z prvni zminene kategorie obycejnym trickem z druhe kategorie, pak vysledek nebude vypadat dobre a budes za noumu. Viz napriklad tva prilozena fotka s tmave (spolecenske?) kosile a vycuhujiciho limecku tricka.
Dobrý den,
pod košile nosím neviditelná tílka nebo trika, která mají tělovou barvu a nejsou tolik vidět. Zkuste se kounout na internetu na neviditelná tílka. Jsou vyrobena z bavlny a jsou velmi příjmné. Trika také slouží k zachycení potu a u panských trik mají výstrih na jeden knoflík, takže triko pod košilí vidět není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.