Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rotaviry v rodine.muze zdravy syn do skoly?

Od: huhu odpovědí: 3 změna:

Dobry den momentalne mame doma rotaviry. Dcera je v nemocnici a ja to chytla v mnohem mirnejsim prubehu a jsem doma od patku. Jsem vicemene cely den v izolaci a vse jeste cistim a vetram... Je to vys.nakazlive ale synovi nic neni. Muzu ho poslat zitra do skoly? Nebo musi byt v karantene? Jsem pry nakazliva 10 dni od prvnich priznaku ted jeste dlouho. Z nemocnice me poslali dom ze je to i ve vzduchu a odolava casto i desinfekcim abych nenakazila cele det. Oddeleni.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych ho tam neposílala. Zvařte rizika: zameškání pár dní, max týdne školy versus nakažení dětí ve třídě. Jelikož je syn zdravý, může si učivo doplňovat hned ten den po škole, kdy jej zjistíte od spolužáků nebo učitelky ;) a myslím, že i ve škole budou rádi, když syna necháte doma, i kdyby bylo riziko nakažení malé.

Nebo máte možnost zavolat do té nemocnice a zeptat se, tam Vám to řeknou s největší jistotou.

hodnocení

0x

Pokud to máte od pátku a syn bude v pondělí zcela bez problémů, poslala bych ho do školy. Můžete ho pro svůj klid nechat ještě v pondělí doma, ale nepřijde mi to nutné. Však manžel půjde také do práce, že?

V jednom bytě, na tak malém prostoru, by se u něj příznaky určitě projevily během 2-3 dnů, pokud by to od Vás chytl.

Zvýšila bych mu přísun ovoce a zeleniny a důsledně dbala na zvýšenou hygienu. Synovi bude určitě lépe, pokud bude ve zdravém kolektivu, než s Vámi, když jste nemocná.

huhu
hodnocení

Ano to bude nejlepsi pockam do zitra a jestli bude zdrav pujde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]