Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dluzi mi teta

Od: misha* odpovědí: 2 změna:

Dobry den,obracim se na vas s prosbou o nejake info..Moje teta mi dluzi celkem 47tis.Puvodne jsme to meli jen mezi sebou na dobre slovo,ale po dvou trech splatkach prestala platit,byla arogantni a zla.Nyni mam sepsane papiry kolik je dluzna castka a do kdy ma byt uhrazena(coz uz jaksi vyprselo),samozrejme s podpisem avsak neoverene notarem.Ma tri deti,nyni s nejmensi na MD,nejake dluhy k tomu a snad i exek.co jsem se dozvedela.Myslite,ze mam nejakou sanci dostat sve penize zpet?Myslela jsem to dobre a chtela pomoci rodine,ale ted sem na tom bita ja,a muzu na 100procent rici ze rodine UZ NIKDY!predem dekuji az odpovedi..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dracek*
hodnocení

0x

dobrý den misha,mám podobnou zkušenost ,dopadlo to nakonec tak že jsem ještě zaplatil soudní výlohy a rozsudek je v můj prospěch ,z původníc 47 tisíc na které jsem ručil matce mé bejvalky a které nesplácela sem zaplatil jako ručitel 112000a po soudu mám dostat 147000 ale jestli to někdy uvidím je ve hvězdách ,nasekala tolik dluhů že jsem až na 10 místě v pořadí na exekuci ,a proto s váma souhlasím že rodině už nikdy ,to že není podpis ověřený by nemělo vadit ,je to stále smlouva o půjčce.Hledal sem možnost vymožení dluhu i jiným způsobem ale souní cesta se mě zdá jako nejlepší ,poraďte se z nějakým právníkem ,co by se stím dalo dělat,může napsat dopis že bude dána celá věc k soudu a teta bude platit podstatně víc ,třeba se toho zalekne a začne alespoň splácet.Přeji mnoho pevných nervů a mnoho zdaru .dráček

hodnocení

0x

... nedávno jsem narazil na tyto stránky: platebni-rozkaz.cz/... ... a myslím si, že by to nemuselo být špatné ..., provizi za získání dlužné částky si účtují ve výši 10% z vymáhané částky - a to až po vymožení ( v případě neúspěchu je to údajně bez nákladů pro zadavatele ) ... chce to ale podrobněji prostudovat. ... ... přeji úspěšné jednání

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]