Nejste přihlášen/a.
Dobry den,obracim se na vas s prosbou o nejake info..Moje teta mi dluzi celkem 47tis.Puvodne jsme to meli jen mezi sebou na dobre slovo,ale po dvou trech splatkach prestala platit,byla arogantni a zla.Nyni mam sepsane papiry kolik je dluzna castka a do kdy ma byt uhrazena(coz uz jaksi vyprselo),samozrejme s podpisem avsak neoverene notarem.Ma tri deti,nyni s nejmensi na MD,nejake dluhy k tomu a snad i exek.co jsem se dozvedela.Myslite,ze mam nejakou sanci dostat sve penize zpet?Myslela jsem to dobre a chtela pomoci rodine,ale ted sem na tom bita ja,a muzu na 100procent rici ze rodine UZ NIKDY!predem dekuji az odpovedi..
dobrý den misha,mám podobnou zkušenost ,dopadlo to nakonec tak že jsem ještě zaplatil soudní výlohy a rozsudek je v můj prospěch ,z původníc 47 tisíc na které jsem ručil matce mé bejvalky a které nesplácela sem zaplatil jako ručitel 112000a po soudu mám dostat 147000 ale jestli to někdy uvidím je ve hvězdách ,nasekala tolik dluhů že jsem až na 10 místě v pořadí na exekuci ,a proto s váma souhlasím že rodině už nikdy ,to že není podpis ověřený by nemělo vadit ,je to stále smlouva o půjčce.Hledal sem možnost vymožení dluhu i jiným způsobem ale souní cesta se mě zdá jako nejlepší ,poraďte se z nějakým právníkem ,co by se stím dalo dělat,může napsat dopis že bude dána celá věc k soudu a teta bude platit podstatně víc ,třeba se toho zalekne a začne alespoň splácet.Přeji mnoho pevných nervů a mnoho zdaru .dráček
... nedávno jsem narazil na tyto stránky: platebni-rozkaz.cz/... ... a myslím si, že by to nemuselo být špatné ..., provizi za získání dlužné částky si účtují ve výši 10% z vymáhané částky - a to až po vymožení ( v případě neúspěchu je to údajně bez nákladů pro zadavatele ) ... chce to ale podrobněji prostudovat. ... ... přeji úspěšné jednání
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.