Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prujmy 3 tydny

Od: strevlik odpovědí: 7 změna:
dobry vecer...nemate nekdo zkusenost? pred 3 tydny me postihl prujem a trva dodnes.po odberech krve a steru to nic infekcniho neni.jidlo jde ven bud hned nebo cca do 2 hodin potom.jinak nic...horecky apod. nemeli jste nekdo taky? ceka me sono a asi i gastro, ale az za 14 dni...tak premyslim...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jak se stravujete? Může to být i projev nesnášenlivosti určité potraviny.

strevlik
hodnocení

zadnou zmenu jsem neudelala...ani nejsem na nic alergicka, je mi 40 let a nemivam tyto problemy...

hodnocení

0x

Zkuste odvar z rýže, případně i tu rýži, vařenou i syrovou mrkev, hořkou čokoládu, suchou vařenou bramboru. Na každého působí něco jiného, zamyslete se nad nesnášenlivostí nějaké stravy. Já třeba nesnesu zelený čaj, je mi z něho fakt blbě a přitom ho všichni vychvalují,

strevlik
hodnocení

a jak jste zjistili co nesnasite? jim temer stejne jidlo porad:)) a nikdy nic... jestli nejaka podrazdena streva, zaludek... netusim z ceho.
balzerka

Tu mrkev, Dajko, jenom vařenou a hlavně odvar z ní. Moje známá je alergická na mrkev pouze v syrovém stavu. Jsou lidi, co vynechali pšenici a stav se upravil. To bývá celkem časté, neboť pšenice je dnes jiná, než za dob našich rodičů. Někoho prožene mlíko. Alergie může vzniknout ze dne na den na potravinu, co jsme běžné jedli.

doplněno 27.10.16 22:46:

Když nic nenajdou, nazvou to dráždivý tračník a vy pak zkusíte sama najít dobrého výživového poradce a začnete očistou a odkyselenim organismu. Mně pomohlo / na jiný problém/ napsat paní Mgr Jarmile Podhorné do Konice na poradnu Naděje. Ona vyrábí preparáty z pupenů rostlin a doporučí vám určitou svoji kúru, tak trochu na míru. Pak v Praze existuje Centrum regenerace. Pracuje metodami, které v Německu proplácí pojišťovna a u nás se o nich nemluví. Kontakt dodám.

doplněno 27.10.16 22:58:

info@centrum-regenerace.cz, tel. 777143283. Radí i po telefonu.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. A co štítná žláza? Tu máte v pořádku?

hodnocení

0x

Vypadá to stejně, jak jsem to prožívala v Egyptě a převezla si to i do Izraele. Nic nezabíralo, hrozila dehydratace, ale pít jsem nemohla, protože jsem pak musela na malou a bylo nám řečeno, že WC v autobuse máme použít jen v nejnutnějším případě. Když se někde zastavilo mimo plánované WC, tak se tam na poušti nebylo za co schovat. Horor skončil až na letišti v Ruzyni. Možná od nervů, ale spůíš to začalo po napití vody z egypts. vodovodu, což se nedoporučuje. Také by to mohl být nějaký zánět, třeba střeva, nebo dráždivý tračník, pokud máte nějakou nejistotu, nebo nerváky. Dejte vědět, až se to objasní, jaká bude diagnóza.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]