Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aukro - ceník

Od: tildr odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, pochopil jsem to správně, že dle nového ceníku, se po cca 2,5 letech ruší bezplatné vystavovaní aukcí na Aukro, které bylo u mnoha kategorií. A s platností od 8.11.2016 se bude opět za vystavení každé aukce vybírat poplatek? Takto jsem to pochopil a šokuje mě, že se Aukro asi vrací k něčemu, co se v minulosti neosvědčilo a co šmahem odradí podstatnou část prodejců, zejména těch menších. Spíš jsem očekával, že další krok bude zrušení poplatků za vystavení i ve zbylých kategoriích, aby přilákali nové prodejce. Ale jestli je to snaha udělat z toho opravdu ten e-shop pro podnikatelské účty na "kup teď", tak pak by to ledacos vysvětlovalo.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke*
hodnocení

0x

No, já to tak taky pochopil. A myslím si o tom totéž co Vy. Obávám se, že to bude mít něco společného s nedávným zpětným odkupem Aukra od Jihoafričanů týmem okolo Václava Lišky. Kdo by to byl čekal, že nás bude mrzet, že Češi koupili český portál, že? Smutné je to...

tildr
hodnocení

Pro mě tím pádem Aukro pro prodej končí. Když má člověk víc věcí, které už nepotřebuje, na prodej, a zas ne tak velké obraty, tak se to pak už vůbec nevyplatí. Nechám doběhnout aukce tak, aby se už žádná nevystavovala za nových podmínek a sbohem a šáteček. Respektoval jsem, že si zvedali provize z prodeje, i když se mi to hodně nelíbilo, ale jestli chtějí vydělávat na poplatcích za vystavení, tak u mě ne. Odvedl jsem pěkných x tisíc na provizích z prodeje, když je jim to málo, tak ode mě nebudou mít už nic.

hodnocení

0x

Aukro nechce víc (natož malých!) prodejců. Aukro chce překupníky, co na aliexpressu levně nakoupí, za desetinásobek prodají a prodávají po tisících.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]