Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O čem psát blog?

Od: pavel95® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,
máte nějaké nápady o čem začít psát blog? Mě zajímají třeba hry nebo fotbal, ale na to existuje už spousta specializovaných serverů. Takže něco zajímavého, co by mělo větší cílovou skupinu, ale co se ještě moc nevyskytuje. Ať už na pobavení, nebo co by lidem mohlo nějak pomoct nebo usnadnit život.
Děkuji za všechny rady a nápady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nic ve zlém, ale proč chcete psát blog? Pokud nevíte o čem psát, nemáte co čtenářům sdělit, tak nic nepište. Když se do toho budete nutit, vznikne jen nezajímavý, nic neříkající text, který nikdo číst nebude.

iz*
hodnocení

3x

Ano, mám spoustu nápadů, o čem psát (nejen) blog. Ale jsou to mé nápady pro můj blog a pro mé čtenáře. Vím, pro koho chci psát, a vím, co zajímá mne i ty, pro něž chci psát.

Psát blog má smysl v případě, že o něčem něco víte, máte vlastní nápady, znáte své čtenáře a máte jim co říci.

Nikoho nezaujmete ani nepobavíte a nikomu nepomůžete cizími myšlenkami (ani sobě k zisku z reklamy).

hodnocení

0x

Když nevíš o čem psát blog tak ho prostě nepiš *ee*

eulalie*
hodnocení

0x

Projeďte si internet, o čem lidi nejvíce čtou. Každého ale baví něco jiného. Takže chcete-li blog, pište o tom, co zajímá vás. Jak chcete psát o něčem jiném, když o tom nemáte ani potuchy, nebo vás to nebaví?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]