Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obchody Polsko

Od: bsbsns odpovědí: 10 změna:
Zdravím,kam jezdite a do jakého obchodu do Polska třeba oblečení ,nářadí nebo veci na gelove nehty cokoli kde je levne :) chci si udělat výlet a četl jsem ze Poláci mají levnější veci a tak se ptám :) dekuji Vám jste úžasní.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jeďte se sami přesvědčit,už, to není to pravé ořechové,Výhoda je v tom,že nakoupíte vše na jednom místě.

bsbsb
hodnocení

A kde například prosím Polsko neznám nevím ptoto se ptám :)

Nevvvím odkud jste.Já jezdím Kudova Zdroj.

hodnocení

0x
Jezdim bud do tesina na trhy, kaufland, castorama, bedrunka. Nebo do Bielsko Biala do Auchanu, kde je velky obchodak a je tam vse. Nebo do Jasztrembie do Carefuru.
Neco se oplati, neco ne. Musi se jeste zapocitat cesta.

hodnocení

0x

Bydlím jen pár desítek kilometrů od středu republiky, takže se mi to vyplatí všude stejně /respektive nikam/.

Jenom loni jsem si zajela do Kudowy Zdróje, chtěla jsem černý kabát. Vybrala jsem si pěkný. Dokonce jsem něco málo i usmlouvala.

Měli tam úplně všechno - boty, hračky, oblečení, kočárky, jídlo, výzdobu na hroby, tašky a kabelky, drogedii. Jen alkohol už se tam nikde neprodává. Což mi nevadilo. Bylo nepříjemné, že už ve 14 hodin se tržnice zavírala. Ale vzhledem k tomu, že tam prodejci stojí od časného rána, ani jsem se jim moc nedivila.

Ještě bych se ráda návštěvníků zeptala. Před lety jsme si koupili sedací soupravu - gauč a 2 křesla. Koupili jsme to v Česku, ale byl to polský výrobek. Gauč je pořád pěkný, křesla jsou už ošklivá. Jak je to v Polsku s nábytkem? Myslíte, že bych tam sehnala 2 samotná křesla? Vím, že nebudou stejná, jako ta původní, stačilo by mi, aby byly dohněda, nenápadné. U nás se koupí jen takové nízké, tyto měly pohodlná vysoká opěradla, pěkně i na hlavu. Kdybych věděla, že koupím, zajela bych si pro ně. Jaga.

zelenydabel*

Zkus agata meble: agatameble.pl/...

je tam pestra škála nábytku. Pak jsem znal ještě jednu prodejnu, trochu luxusní ale sehnal tam člověk parádní věci.
Obecně si je ale třeba dát pozor v polsku na jednu věc. Kvalita. Pokud prodavači řeknete, že chcete co nejnižší cenu, nebo nízkou kvalitu, tak je třeba počítat, že to nevydrží.

Takže neberte kde co. To ale teď obecně, neplatí na babujagu ;)

doplněno 27.10.16 06:27:

jinak agata meble je fakt dobrá.

hodnocení

0x

Poláci slaví Dušičky. Je všude zavřeno. *hej* Ostraváci jezdí do Těšína, většinou na trhy ve středu a v o víkendu. Tam se domluvíme a všichni berou české koruny.

V pohode ty trhy hned za olzou tam jsou kazdy den krome nedele.
Jinak kocarky, postylky za dobre penize oproti CZ. Kdo vi co chce, tak to koupi.
Když už znáš cestu do Kudowy,(Baba jaga) tak První nábytek je vlevo Kilometr před vesnicí vedle osamoceného hotelu. Za tržnicí je veliký celkem nový trípatrovy dům nábytku. Přímo proti tržnici vedle Biedronky další nový obchod velikosti našeho Kauflandu a tři další menší obchody s nábytkem přímo ve městě. Takže z Kudowy bys určitě na prázdno neodjela. O 40 km blíž než Polsko máš třeba ve Smiřicích Dům polského nábytku a v podstatě všechny obchody kolem Hradce Králové , které nejsou majetkem cizích řetězců prodávají polský nábytek. Jen ceny už jsou trochu jiné než v Polsku.
doplněno 28.10.16 23:58:

To víš, jezdívali jsme tam dřív každých 6 neděl, tak už jsem to tam dost procoural. Dneska uděláme nákup v berušce , vlítneme do lékárny, naproti je zahrádkářka a hned vedle soukromá masna. Pro nás by v podstatě už tržnice být na programu nemusela, ale stejně ji při jednom proběhneme.

Díky, Totaku, dobře jsi mi poradil. Ano, jela bych kolem HK /Plačice/, pak na Jaroměř a Náchod. Cestu znám dobře.

Nakonec, v těch Smiřicích bych se zastavit mohla. Pokud by byl nábytek dražší, zase by mi odpadla delší cesta až do Polska. Tak to vyjde nastejno.

Je fajn, žes mě nasměroval, kam v té Kudowe Zdróji. Díky - *palec* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]