Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvracení, zaludek,

Od: anezka* odpovědí: 9 změna:

Dobry den, uz asi 4 roky se léčím zemi je stale spatne od zaludku, pred 2 roky jsem byla na gastroskopii (hadice do zaludku) a vysledky v pohode, jediny co vim tak je to, ze mam "bahno ve žlučníku"

Ale k veci

Vcera jsem si vzala vajicko (vzdycky mi po nem neni moc ok, ale nekdy i pohoda, nekdy boli bricho a tak, ale ne extrém, a bylo domácí), ale pak asi za pul hodiny me začala i celkem bolet hlava a udelalo se mi spatne.

Potom jsem cítila hodne ze mi je na zvracení a migrena a tak jsem rikala, ze to zkusim zaspat (bojim se zvracení) a uz bylo pozde v noci celkem.

To se nepovedlo a bylo mi hrozne spatne a pak jsem zvracela, pak se udelalo lip asi na 5 minut... tak se to opakovalo asi 4x. V noci jsem usnula (po zvracení, kdyz se mi udelalo spatne)... a asi ode 3 rano zase spatne.

Dneska zvracím jenom co vypiju (po lzickach studeny matovy caj) a žaludeční stavy... potom uz jenom takovou tu "kyselinu"... neco asi jako alkohol, nevim jak to popsat...

Pak zase dobry, kdyz lezim tak i celkem lepsi, kdyz se zvednu a nekam jdu, tak zvracím i kdyz nemam co... neni to primo zvracení, spis jako bych vykaslavala zaludek, moc toho ze me uz nelita, jenom ta "kyselina"

Nevíte co na to a co s tim? Uz to trva asi od 22:00 od vcerejska ...

Dekuju moc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doporučuji jet hned k lékaři, navíc jste dehydratovaná. Určitě jeďte.

S vejci opatrně, vajíčko na tvrdo na žlučník není vůbec vhodné.

hodnocení

0x

Máte podrážděný žaludek zřejmě už i z toho zvracení. :( Nejlépe pomáhá lněné semeno (dobré je to zlaté), spařené horkou vodou jako čaj. Vznikne tam takový léčivý sliz, který napraví dokonce i žaludeční vředy ve velmi pokročilém stádiu. Len je na žaludek nejlepší lék.

doplněno 26.10.16 18:34:

Postup je úplně jednoduchý. ;) Nasypete si třeba čtvrt až půl skleničky semene zlatého lnu (pokud neseženete, klidně i hnědého, ale zlatý je chutnější) a zalijete vařící vodou. Chvíli necháte odstát, až semeno pustí sliz. Potom pomalu pijete, semínka koušete. Účinek se zvýší, když semeno před zalitím trochu rozdrtíte/ pomelete. Je to neuvěřitelně účinné i na zdánlivě beznadějné případy (v naší rodině také). Na žaludeční problémy je rovněž dobré polykat vlastní sliny (jako podpůrný prostředek), ale ten len rozhodně nevypouštějte. Držím palce, ať se uzdravíte! *palec*

podobna
prosim...muzete napsat postup? mam podobny problem...zkusila bych to.diky

fhvc
hodnocení

0x
Taky to může být salmonelóza. Nemusí být vždy s průjmem. Asi bych zkusila co nejvíc spát a snažit se pít a když tak zítra skočila k MUDr, kvůli patecnimu svátku se potom dostanete az v pondělí.

hodnocení

0x

VAjíčko není na podrážděnýžaludek to nejlepší, a proti zvracení si dávejte po malých douškách Colu, to opravdu pomáhá.

hodnocení

0x

Anežko, kolik máte roků? Je rozdílný pohled na dítě, na dospělou a na seniorku. Proto se ptám.

anezka*
hodnocení

0x

je mi 15:)

A vsem moc dekuju!:) Dneska uz i teochu jim a je mi celkem ok...

balzerka

Mohlo to být špatným jídlem, nevhodnou kombinací potravin nebo nějaká viróza. Ale když Tě trávení trápí dlouhodobě, tak musíš hledat řešení.

balzerka
hodnocení

0x

To je znova k doktorovi, a´t jsou důslednější.Teď jsou na mnoha místech žloutenky. Dneska chodí už i středoškoláci na operace se žlučníkem. Teď, jestli to pomine, si dej dietu bez tuků, smažených jídel, zákusků, chipsů, buřtů, zrajících sýrů, vajec, tučného vepřového, omáček cibule a luštěnin. Migréna souvisí se žlučníkem. Vyhledejte dobrého výživového poradce. I homeopatie by mohla pomoci. Rodiče by mohli zjistit.. Já bych si na tohle koupila kapky Regalen. Jsou dražší, ale Ty budeš brát zpočátku jen minidávky v podobě třeba jen 3 kapek denně nalačno. Kdybys začala předepsanými dávkami, mohla by nastat zbytečně silná odléčovací reakce. Ale vytrvale a průběžně hodně pít. A pak je také možné napsat paní Mgr Jarmile Podhorné do Konice- poradna Naděje.Ta vyrábí tinktury z pupenů a dělá z nich léčebné kúry skoro na míru podle potíží, co jí napíšete. Něco to stojí, ale jde o zdraví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]