Nejste přihlášen/a.
Byl jsem vážně nemocný a tak jsem si na jednom léčitelským webu objednal nějaké vitamíny asi za 1300Kč.
Dnes mi přišel email, že objednávka byla vyexpedována.
Překvapila mě však rychlost odeslání zboží a tak nevím zda ho mám přijmout.
No posuďte sami, jak byste se zachovali vy?
Zboží jste si objednal, tak proč byste ho neměl přijmout? Buďte rád, že Vaši objednávku vyřídili rychle. O to dříve můžete začít vitaminy užívat. Nic podezřelého bych zatím nehledala.
Pardon, špatně se podívala. Ale za tu dobu už bych dávno objednávku zrušila a po více než dvou letech bych se jim na vitaminy vykašlala.
Vzhledem k tomu, že se mi za 2,5 roku objednávka "vykouřila" z hlavy, tak ani nebylo co rušit.
Nejdřív jsem zprávu považoval jako nepovedený vtip nebo spam, potom mi to ale nedalo a jal jsem se vyhledávat v Outlook Expresu a výsledek vidíte na screnu.
Uvidíme jak to dopadne, třeba ve "firmě" nastoupila nová, zodpovědnější síla a potom dám vědět.
Použila bych telefonní číslo anebo e-mailovou adresu a vše vysvětlila, že vitamíny byly pro dané období a specifické potíže, nebo chtěla od nich vysvětlení. Nyní jsou jaksi pro Vás bez využití. Každopádně je to velmi zajímavé.
Pokud byste produkty chtěl vyzkoušet, tak bych se ujistila, že jsou expedované právě nynější dobu a jejich expirace neprošla. Záleží na Vás, co Vám je, jaké máte potíže. Do té doby mohou ležet na poště a můžete si pro ně dojít až se rozhodnete.
Mě by zajímalo co říká zákon na to, do kdy se musí zboží dodat. Ono to asi bude záviset na obchodních podmínkách, které jsou uvedené na webu nebo e-shopu a jsou vždy jednostranně napsané ve prospěch prodávajícího a jako klient můžete dělat jen jedinou věc, pokud se vám něco v obchodních podmínkách nelíbí, vybrat si jiného prodejce.
Jenom bacha. Jsou farmaceutické firmy / např. Helvetia/, od kterých něco převezmete a ani nevíte, že se tím zavazujete k pravidelnému odběru téhož zboží. Navíc na vás budou tlačit, požadovat další peníze, a Vy se těžko z takovéhoto obchodního vztahu budete vyvazovat. Já být Vámi, nic nepřebírám. Chtěl jste to před lety, teď už ne. Tak to na poště nebo dodavateli sdělte. Když máte na ně kontakt, tak jim to vysvětlete. I kdyby Vám říkali, že první várka je za polovic, či jiné bonusy, nepodlehněte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.