Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dívka semnou nechce jít ven

Od: karel29 odpovědí: 46 změna:

Ahoj mohu se zeptat proč dívka která semnou normálně pohodově chodila ven teď zkrátka nechce jít.Vždy napíše že neví a když se zeptám do budoucna tak napíše že už nějaké plány má ale přijde mi že si trochu vymýšlí.Zkrátka když by na rovinu napsala že nejde tak to pochopím líp než když bude psát nevím,nemám čas,zítra jedu tam a tam ... Potřebuji poradit co stím :) Předem Děkuij

doplněno 26.10.16 20:36:

A ještě jsem vynechal docela důležitou věc.S dívkou jsem se začal bavit ke konci prázdnin a největší problém bydlí ode mě od dvě ulice ...Takže jsem v docela pěkné situaci :))

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 26. 10. 2016 00:48:08
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.
Nezakládej další dotazy na jedno téma.

46 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Zeptat se zde můžete na cokoliv a dáte-li nám na tu dívku kontakt, někdo se jí zeptá za Vás.

Ale vážně: Na tuto otázku Vám může odpovědět pouze ona. My ji ani Vás neznáme, cokoliv Vám tu někdo napíše, budou jenom dohady.

Přídám svých pár dohadů:

Zdá se, že dívka má pocit, že už si s Vámi nemá co říct, mohly ji schůzky s Vámi přestat bavit, mohla objevit někoho jiného, kdo ji zajímá více, ...

Vypadá to, že už se s Vámi nechce scházet a snaží se být "šetrná/citlivá, aby Vás nezranila".

Chcete-li se dotvědět, co za tím opravdu je, musíte se zeptat jí. My to nevíme.

karel29
hodnocení

To máte pravdu.No od Září nastoupila na novou školu a myslím že se někdo našel ... No chtěl bych jí říct že jí mám rád (miluji) a vzal bych jí na rande někam.Ale nemám na to.A navíc když by se to nějak podělalo tak bych chtěl zůstat aspoň přáteli :)

No a zůstat můžete přáteli jen tak, že už nebudete chtít vysvětlení a ujištění a blablabla. Nechejte to být a až ji uvidíte, nechtějte žádné řeči. Stačí úsměv a pozdrav. Až bude chtít, začne řeč sama. ;)

karel29
hodnocení

Dobře no zkusím jí vypustit z hlavy a myslet na to že můžeme mít alespoň pěkné přátelství :)

hodnocení

1x

Žádná výchova, holka o vás nestojí a neumí to říct, najděte si jinou.

karel29
hodnocení

Dobře no zkusím to.

hodnocení

0x

Ahoj. S tím nenaděláte nic. Někdo prostě neumí být upřímný. Zkuste si najít jinou slečnu která s Vámi bude chodit na procházky ráda a nebude se vymlouvat na nedostatek času.

doplněno 25.10.16 19:52:

Pokud Vám napsala, že si s Vámi nemá co říct, tak ji asi nepopostrčíte nijak. Když nechce, respektujte to a nevnucujte se. Pak by si s Vámi přestala občas i psát. Ono jí to psaní s Vámi asi nezabere tolik času jako procházka. U psaní se může věnovat i dalším, na procházce jen Vám a když o to nestojí, nenaděláte s tím nic.

karel29
hodnocení

To nejde ani nijak tu dívku popostrčit aby šla? Také psala že si prý nemáme co říct.Když ona je upovídaná a já poměrně také.Zadále je možné že některý z mých kamarádů jí o mě mohl napovídat velkou nepravdu ... Už jednou se mi to stalo ... Ale když bych jí nějak odpuzoval tak by si semnou ani nepsala ne? :)

karel29
hodnocení

Zkrátka jsem v situaci kterou bohužel neumím vyřešit.Dobře budu to respektovat :)

ria*
hodnocení

0x

To že nechce už napsala v tom mlžení, bohužel jí něčím odpuzujete, nejde o to, co napovídali "ne"kamarádi, to by normální holku neodradilo, chtěla by si udělat obrázek sama.. Ale něco se jí na Vás už nelíbí, nebo má vyhlédnutého někoho jiného a slušnost jí nedovolí napsat to upřímně. Pro teď máte smůlu a nezměníte to nijak, rozhodně ne neustálým vyptáváním a dolézáním ;).

doplněno 25.10.16 20:10:

Ona je to jednoznačná odpověď, i když obalená do nejednoznačné :-D. tak to holky prostě dělávají, jakoby si tě tím pořád nechává v záloze, až časem se naučí říkat jasné ne, proto jsi od teď napřed a už víš, že je to odmítnutí... Můžeš se jí narovinu zeptat proč nechce a že si budeš cenit upřímnosti, ať je jakákoliv.. Třeba odpoví...

doplněno 27.10.16 19:00:

Tak mě se naopak tvé vyjadřování líbí, je to na 16 neobvyklé, ale proč ne? :D Co se mi hlavně líbí, že přijímáš kritiku a docela drsné odpovědi vpohodě bez nějakého "kopání" kolem sebe a nadávání..

Ále co jsem si všimla - podívej, kolikrát se na této stránce opakuješ a vpodstatě píšeš pořád to samé - chyba, to v žáném případě nedělej ani tady, ani nikde jinde!

Zkus si tu situaci vždy převést na sebe, bude tě uhánět holka, která je ti něčím protivná, třeba smrdí, bude ti psát, nabízet se, že se chce stát alespoň kamarádkou a kdy s ní někam půjdeš, a ty se s ní nemáš co říct a když to přeženu, třeba se budeš stydět už jen s ní jít. Určitě ti to bude taky nepříjemný..

Takže nejlepší, co teď udělat -vůbec nepsat, vždy buď ty ten, kdo je trochu "nedostižný".

karel29
hodnocení

Nojo ale nevím čím jí odpuzuju a když bych to zjistil tak bych to rozhodně zlepšil k lepšímu ať je to cokoliv :) . Nojo ale když bych dostal jednoznačnou odpoveď ne tak to pocohpím :) . Dobře no zkusím to zkousnout :)

karel29
hodnocení

Nojo tak kdo to má potom chápat :D . Dobře dobře zeptám se uvidíme co bude :) .

Tohle nedělají jenom holky, ale i muži. Dospělí muži. Řeknou, že mají zájem. Dokonce si domluví další rande a pak se neozvou. Někteří do dvou dnů napíšou, že to nebylo ono. Jiní nechají v nejistotě a neozvou se. To je horší.

doplněno 26.10.16 13:44:

Karle s tím nic nenaděláte. Má třeba v hlavě jinýho, je tam více chemie a víc si spolu rozumí. Nebo jí něco zkrátka vadí. Snažte se zaměřit jinam.

hodnocení

0x
Bohužel slečna nemá zájem o chození ven s vámi a svým vnucováním ji nepřesvědčíte. Zapomeňte na ní a snažte trávit čas s někým, kdo o to bude stát stejně jako vy.
karel29
hodnocení

No ale moc to nepobírám že když jsme se poznali tak ona psala mě abychom šli ven :) . Ikdyž jsem docela stidlivý tak jsem vždy šel a když se zeptám já zda bychom nešli tak nejdeme :/ ... Dobře no .

radajz*
hodnocení

0x

Už ji nijak neřeš. Jasně dala najevo, že nechce. A naprosto nezáleží na tom, proč to tak je. I když ti řekne deset důvodů, tak to stejně nejspíš nebude pravda. Tuhle naprosto vypusť ze života a časem to zkus jinou. Chápu, že je to pro tebe asi těžký, ale je to nejlepší, co můžeš udělat.

karel29
hodnocení

Dobře no zkusím jí už nijak neřešit.Ano bude to těžké... A nešlo by třeba až po měsíci jí jen tak zavolat a jestli by nešla ven? Když bych zavolal možná by to pomohlo ale je to asi blbost :/

radajz*

Ne, nešlo. Fakt už jí nijak nekontaktuj. :)

karel29
hodnocení

Nijak? Ani přes messenger si nezávazně psát a mít alespoň dobré přátelství?

iz*
26.10.16 13:53

Nijak!

sebod*

Ahoj, Karle. Znám Tě jen tady podle těch pár příspěvků, co jsi napsal a už mám po sobě husinu. Proč? Protože jsi strašně "vlezlej". To je možná i to, co na Tobě té holce vadí.

karel29
hodnocení

No já se i jí ptal jestli otravuju nebo jsem vlejzlej ale jasné ano tam nebylo.No a jak se mám zbavit vlézání?

Mohu vědět, kolik vám vlastně je?

karel29
hodnocení

16 let ... Asi budu k smíchu...

V žádném případě nejsi k smíchu. To bys byl, kdyby ses takto choval třeba ve 30. Je jasné, že máš příliš málo zkušeností a chce to čas. Kdysi zpíval Karel Zich takovou písničku, ve které byla tato slova: "Jednou spálen od kopřiv a řek´jsem hned - ohně žár teď už znám..." Vzpomněla jsem si na to, když jsem četla Tvůj dotaz a reakce. Tohle je prostě první setkání s realitou života a každý to zpracovává po svém. Časem se to naučíš řešit, není láska všechno, co za lásku (zvlášť bez sebemenší zkušenosti) považuješ.

karel29
26.10.16 19:32
hodnocení

Dobře ...

balzerka

Hlavně se nevnucuj. Tím ztrácíš..

K čemu vám bude přátelství s ní, když toužíte po něčem více? Krom toho, ona se s vámi sstýkat nechce, tzn. asi nemá zájem ani o nějaké větší přátelství s vámi. Prostě na ní kašlete a nevnucujte se jí. Děláte ze sebe jenom blbce a takové typy kluků nemá ráda žádná holka.

karel29
hodnocení

No asi k ničemu.Dobře no .

hs*
hodnocení

0x
Nemá o Vás zájem a je slušně vychovaná, takže kličkuje a přímo Vás nepošle "tam", kam (dle Vašich příspěvků) patříte. Dále je rovněž slušná, neboť si je dobře vědoma, že je nucena Vás potkávat ještě řadu let kvůli tomu, že bydlíte o zmíněné 2 ulice vedle.
Takže tvrdíte, že je Vám 16 let, jo?
Vždyť Vy máte slovní projev jako prvorepublikový švihák Oldřich Nový či jakýkoli soudobý senior (a to ten opravdu velmi dříve narozený)...prý "dobré přátelství", "velkou nepravdu", "pěkné přátelství" a vlastně i to "dívka" - ve spojení s tím vším (viz navazující diskuse) vyzní, že to píše nějaký podivín nebo se nebojím rovnou napsat stalker.
karel29
hodnocení

Takže myslíte že moje vyjadřování je dobré nebo špatné? Nějak to moc nechápu... Takže jsem spíš za debila jak koukám ... Velice pěkné :)

haf

Muze to byt vychovou, znam kluka v puberte, ktery se vyjadruje podobne, protoze je milovany jedinacek starsich rodicu, kteri ziji jako ve filmu z prvni republiky, takze za to mozna nemuze *nevi*

karel29
hodnocení

Já nevim proč se takto vyjadřuji.Dbám si na dobrý pravopis a neumím napsat třeba jednoslovnou odpověď ... Vše nejradši rozepisuji ... Nevím no jak to zlepšit...

karel29
hodnocení

Je ještě někdo schopný něco doplnit nebo nějak poradit? Dívka si semnou normálně píše na fb ... Nevím no jak to chápat

No a tam je začátek přátelství. Piš si s ní a počkej, jestli tě někdy pozve ona. Ale netlač na pilu, jak se říká. Buď rád a užij si to, co je.*hej*

karel29
hodnocení

Však ano :).Snažím se netlačit na pilu a jsem rád za to co je :) . Ale nějak už moc nevím o čem si sní psát.Snad to časem přijde .

Uź to, že nevíš, o čem si s ní psát... takže kdybyste se sešli, nebudete si mít ani o čem povídat. Zajímá Tě, co dělá? S kým se kamarádí? Co ji baví? Co ji trápí? A zajímá ji totéž o Tobě? Pak je tu cesta. Jinak nic.

karel29
hodnocení

Ale taky když bychom se sešli tak ona ví o čem mluvit ale nechce ... Ano zajímá mě co dělá apod ... Takže cesta tu je ale nevám jak jí udret ... :)

Prosím vás karle, dejte jí najevo, že máte taky své zájmy a že není na světě jen ona. Dělejte se vzácným. Nedělejte jí poskoka. Tím si jí spíš udržíte. Neodepisujte hned, aby si nemyslela, že na to čekáte.

karel29
hodnocení

No já se snažímmít své zájmy ale když napíše tak je to výhra ... Ale nevím čím jsem vzácný ...Nedělám ze sebe poskoka.No bohužel já rád čekám na to jak odepíše ... Budu muset zkrátka najít někoho nového no :) ...

karel29
hodnocení

Ale ona říkala i dřív že je o čem se bavit že kdyžtak konverzavi rozproudí... No já také nevím jak ji překvapit a udělat jí šťastnout apod :) ...

karel29
hodnocení

Ano nevím protože ona nemá moc času a je zaneprázdněna hodně školou ... Ale venku je to jiné :) Tam by to šlo ... Ano... Myslím že nějaká cesta je :)

Jééééžiši! Ty to ještě stále řešíš?! No, neblázni! *sok* A asi to stále ještě nemá konec v dohlednu. NEBUĎ BLÁZEN! *bum*

karel29
hodnocení

Ano bohužel to stále řešíš a stále nevím jak to vyřešit ...

ladinpraha*

Tak to jsi jediný, kdo to ještě nemá vyřešené. Uvědomuješ si, že jsi jako zimnice nebo umanuté dítě? A že takhle nebudeš mít šanci ani u žádné jiné?

karel29
hodnocení

Ano uvědomuji si vše ... Bohužel už jsem takový :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]