Nejste přihlášen/a.
dobrý den,v práci sem chtela na koni června odejit,s tim že chci brigádu pouze od července..už to psychicky nedávám...delám vtescu... celé dny na pokladne... ale prej to nejde že až vzáří sem tam skoro pořád nechci tam strávit léto... .:/ prej dvoumesiční lhuta ,nemaj lidi totiž :/ jako to tam chodit musim? co když tak chodit nebuudu,stane se neco?
Jestli to psychicky nedáváš, vem si na to nemocenskou, každý normální člověk ví, že v těch teskách a albertech a ostatních podobných obchodech je na pracovníky velký nátlak, řekla bych, že na to nemocenská nebude problém.
Mám kamarádku, která se po roce za pokladnou úplně zhroutila. Ten stres, obava o peníze, neustále namátkové kontroly, ani čůrat jít nemohla
Nezlobte se, ale mě to zní jako nabádání k podvodu, založené na důkazech "jedna pani povidala" a "hodim všechno do jednoho pytle". Nemyslim si, že by to takto velcí a silní zaměstnavatelé běžně takto přeháneli, nepotřebují žádné problémy.
Buď dát výpověď a dodržet dvou měsíční výpovědní lhůtu dle zákoníku práce, nebo se snažit dohodnout na rozvázání prac. poměru dohodou. To byste skončila v den na kterém se dohodnete se zaměstnavatelem. Ale na dohodu on přistoupit nemusí. Přestat chodit do zaměstnání nedoporučuji, zaměstnavatel by to mohl vyhodnotit jako hrubé porušení pracovní kázně a s tím by se Vám pak třeba špatně hledalo nové zaměstnání. Nehledě na to, že byste neměla nárok ani na podporu v nezaměstnanosti. A zaměstnavatel by po Vás mohl vymáhat případně i vzniklou škodu.
já bych tam byla v listopadu až rok,tudiž podporu nedostanu žádnou..ale do listopadu tam nevydržím ..nejsme povaha ,aby na me byl udelen takový nátlak,už tam toho mám dost... a sem tam pet mesicu...spíš me to zmenilo za tu dobu,tak že lidi jsou zlý než sem čekala a je mi z toho do breku akorát. Jak jinak jit na nemocenskou ldyž tři mesice být doma nemužu,to bych musela mit zlomenou ruku aspon..nebo leda srpen doma..ale co říct doktorovi, a co říct vpráci? :/
Romano i s psychikou se můžete léčit dlouho. Takže pokud to v práci nezvládáte, navštivte lékaře a ten Vás pošle pravděpodobně k odborníkovi. Vy musíte vědět nejlépe nač se cítíte a lékař zase, zda Vám to skutečně brání ve výkonu práce..Chápu, že ne každý vydrží v práci velký nápor a tlak bez toho, aniž by jeho nervy vzaly za své. Snad najdete vhodnější zaměstnání co nejdříve.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.