Nejste přihlášen/a.
Poradte mi prosím jak podat trestní oznámení na podvodníka?Moc informací o něm nemám vím že jsem blbá a nalítla jsem mu stálo mě to 16000 a spoustu bezesných nocí.poraďte mi prosím
Dobrý den,píšete že pracujete v této oblasti,nevím co si mám pod tím představit.Byla bych moc ráda kdyby mi někdo pomohl.bohužel v této chvíli nemám čas napsat bližší informace až o víkendu.tak kdyby jste dovolil ozvu se a popíšu Vám moji situaci.Kontakt na mě je alenakacrova@seznam.cz S přáním krásného dne Kacrová
Dobrý den,
variant je více. Pokud nechcete nic sepisovat a chcete ve věci vystupovat jako poškozená, dojděte si na služebnu Policie ČR a tam jim Váš "příběh" povyprávějte. Policista si Vás vyslechne, věc sepíše, také můžete přímo označit domnělého pachatele. Pak si nechte udělat kopii protokolu. A hlavně požádejte, ať Vás policie do 30 dnů informuje, jaký je výsledek šetření.
PR
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.