Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
během telef.hovoru se ozvala reklama na uvítací tóny s následným poděkováním za přijetí nabídky s měsíčním bezplatným používáním.
Okamžitě jsem reagovala,přišla odpověď: "je nám líto,ale Váš kód nemůžeme najít"+ doporučení:podívat se na uvítací tóny.cz,jestli mám správný kód.
Dokáže mi někdo vysvětlit jak j á mám vědět zda mám správný kód, já jsem si ho nepřidělila.
Také nechápu na základě čeho budete požadovat úhradu za služby,když nevíte jaký mám kód,ačkoli to
si můžete snadno ověřit,když zavoláte na příslušné číslo a budete "uvítáni".O službu .uvítacích tónů nemám vůbec zájem, a proto d ů r a z n ě žádám o její vypnutí!
Mimo to mne také zajímá, proč při dobití kreditu (stejná částka 300,--Kč) mám u každého mobilu přiznanou jinou měsíční
slevu.Docela vážně uvažuji o změně operátora. Za uživatele tel.č.736155048 J.F.
slevu
a proto dů
záje
To myslíte vážně?!?
Je-li to, to co si myslím, má s tím operátor samozřejmě něco společného → minimálně umožnil "třetí straně" se vnutit klientovi, který o ni vůbec neměl zájem!
Je to lumpárna a něktejší oblíbený trik T-mobile. Ten po častých stížnostech klientů "automatické nabídky na vyzkoušení zdarma" zrušil. Možná teď totéž zkouší on nebo další operátor "přes třetí strany".
Mno... já teda nevím...
...mám dojem, že takříkajíc "pláčete na cizím hrobě". Co má server "Poraďte.cz" společného s mobilními operátory a jejich vyzváněcími tóny ? Asi by bylo účinější, kdybyste se obrátila přímo na svého operátora. Vaše ztížnost tady bude mít stejný následek, jako když si budete ztěžovat na oné pověstné "lampárně" na nádraží.
· Deaktivaci Uvítacího tónu je možné provést zavoláním na číslo 4714, kde v interaktivním hlasovém průvodce zvolíte 5 (nastavení služby) => 4 (deaktivace služby) => 2 (úplné zrušení služby) => 2 (potvrzení zrušení)
· pomocí SMS ve tvaru -TON na číslo 4714 (následně obdržíte potvrzující SMS zprávu).
· po přihlášení na www.uvitacitony.cz (nahoře pod menu uvidíte nabídku)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.