Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahraniční e-shop nike+adidas

Od: hlapi® odpovědí: 4 změna:

Znáte někdo dobrý e-shop na tenisky? Jde mi hlavně o Adidas Superstar nebo Nike. V našich obchodech není zrovna velký výběr a nevím na jakém e-shopu je bezpečně koupit. Nechci naletět a platit dopředu.

Díky všem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já kupuji tenisky a jiné kvalitní zboží tady : a-mania.cz/...

hodnocení

No jo, ale ten zrovna moc zahraniční není. Já měl na mysli spíše něco z USA nebo Anglie. Je tam spousta webů, ale chtějí číslo karty. A nechci, aby mi někdo vybral účet.

Bez karty to půjde dost těžko. Jak byste si představoval jinak platbu? Máte-li obavy a nechcete-li případné zneužití řešit reklamací transakce v bance, zařiďte si kartu pouze pro internetové platby a tuto kartu v mezidobí zamykejte.

skuler*
hodnocení

2x

Doporučuji shop z UK - cs.sportsdirect.com/... -pokud nechcete platit kartou, tak můžete i Paypalem, ale neměl jsem nikdy problém ani při platbě kartou. Poštovné je kolem 250 Kč za balík, tak je lepší nakoupit víc kusů. Zboží v akci se docela vyplatí, proti cenám v našich sportovních obchodech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]