Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím Vás, potřebovala bych poradit. Slíbila jsem si, že když odmaturuji hned napoprvé z matematiky a češtiny, že za odměnu koupím mamině tričko s vlastním nápisem apod., protože mi hodně pomáhala s přípravou, a to nejen v posledních týdnech před ní. Jenže už delší dobu projíždím internet a hledám stránky, kde bych si nějaké tričko mohla sama udělat, nebo by už bylo hotové a vyhovovalo mým podmínkám. Často mají hezké a vtipné nápisy či obrázky, ale mně se bohužel zrovna nehodí. Když jsem si zkoušela udělat v různých jejich aplikacích své vlastní, nikdy se mi výsledek nelíbil. Přišlo mi to nudné, obyčejné, či zas přeplácané a celkově prostě nic moc. Zároveň jsem vždy měla obavy, aby to nebylo moc vysoko či nízko (zda spíše na úroveň prsou či břicha). Chtěla bych tam nejspíše mít napsáno nejlepší učitelka, či nejlepší matikářka (ale to zas zapomíná tu češtinu, kde mi trochu také pomáhala v literatuře), nebo něco jako že je nejlepší na doučování či že má pevné nervy... Pak mě tedy napadla ještě nejlepší maminka, nebo něco podobného, ale to zas nesedí k tomu důvodu, proč jí to chci dát na památku k této události. Už delší dobu nad tím přemýšlím, ale nic kloubného jsem nevymyslela. Nenapadá Vás nějaký text, co by se tam hodil? Smysl pro humor sice má, ale ne moc velký, takže nechci, aby si to špatně vyložila...
Zároveň bych Vás chtěla požádat, zda nemáte nějaké zkušenosti s nějakým obchodem, kde se tyto věci prodávají. Chtěla bych, aby to bylo kvalitní, aby se to nesráželo, nebarvilo apod.
Napadlo mě např. na vyrobsitricko.cz, kde bych na úroveň prsou dala červeně Nejlepší učitelka! a pod to na úroveň břicha obrázek, co se mi tam nabízel, na kterém je trojúhelník apod. a zezadu mezi lopatky malou korunku. To vše na petrolejové barvě trička. Ještě jsem uvažovala nad palcem nahoru, ale už toho tam přišlo moc. Co myslíte?
Děkuji za všechny Vaše rady, nápady, názory a zkušenosti.
Úprimne? Ja by som takéto tričko ani nechcel.Je to proste gýč,také presladené.Vystatovať sa s takým tričkom...predsa nemusí každý vedieť že som to,či ono.Predmetov s podobným zameraním je plný Kaufland-aspoň na Slovensku to tak máme..uteráky,poháre,tričká.Príde mi rozumnejšie sa s mamou porozprávať a dohodnúť sa na tom čo by chcela.Len preto aby si nebola sklamaná.
Vymyslete obrázek a nechte si ho natisknout.
Do vyhledávače jsem zadal Tisk na tričko a vyběhlo mi asi 300 odkazů. Toto je jeden z nich.
No ale vemte vpotas, že to triko by se mělo líbit především vaší mámě. Proto vám radím, držte svoji tvořivost na uzdě, jinak váš dárek skončí někde na dně šuplíku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.