Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doktor mě nedokáže vyléčit

Od: asc odpovědí: 10 změna:

Ahoj, jedná se spíše o názorový dotaz. Minulý týden jsem trávila léčením, v pondělí jsem šla k doktorovi, protože jsem nemohla prakticky mluvit, krk jsem měla zevnitř neskutečně oteklý a podrážděný, doktor mi ale do pusy kouknul mrknutím oka ještě ke všemu ze stoje (já seděla) takže opravdu nemohl vidět nic. Napsal mi antibiotika a další dva drijáky mám se ukázat kdyby nezabíralo. Nezabíralo tak jsem tam v pátek zašla, prohlídka opět stejná. Napsal mi další tři prášky, můj noční stolek vypadá jako lékárnička. Ovšem krk je stále v strašném stavu. Připravuju se na přijímací zkoušky na konzervatoř obor zpěv, z toho asi lze vydedukovat že opravdu potřebuju zdravý krk. Co mám dělat abych ho donutila mě pořádně vyšetřit? Nebo to dělá takhle správně?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mně na krk zabere Priessnitzův obklad, případně v kombinaci s Panthenolem, který jsem před půl rokem cucala spolu s Halsetem proti virové nebo kvasinkové angíně. Nedávno se mi čepy najednou vrátily, dala jsem si na noc (=účinná látka zůstala v puse) jednu tabletku Panthenolu a ráno dobrý. Ten Halset tu zná asi málokdo, u nás jej nemají ani v dobré lekárně, ale objednají mi ho. Ale jestli máte tak důležitou akci jako talentovky, tak bych dle rad výše šupajdila na to ORL.

lidus*
hodnocení

0x

Možná moc zpíváte, nechala bych hlasivky pár dnů odpočinout. Pokud se vám léčba nezdá, vyžádejte si návštěvu odborníka ORL.

anx
V nemoci jsem samozřejmě nazpívala, ani to nebylo možné. Právě proto mě znepokojuje že tam není žádný posun

Mám pro Vás skvělou, babskou radu.Vařte si černý čaj,do kterého dáte jednu lžíci másla.Pít horké.

U mě,/která také dost často zpívá/ zabírá tato metoda 100% !

hodnocení

0x

Na ORL můžete jít bez doporučení, tak na nic nečekejte a běžte tam ;)

hodnocení

0x

Jak radí ostatní, na tohle je obvoďák krátký, vyhledejte odborníka *sok*

pb®
hodnocení

0x
To chce CRP, výtěr z krku a krevní testy, jestli náhodou nejde o EB virus. Na bakteriální infekci by zabrala antibiotika do tří dnů, pokud byla zvolena správně a případné bakterie jsou na ně citlivé.

hodnocení

0x

Doktor vám moc nepomůže, dle mé zkušenosti máte nervy z těch zkoušek - takže to je stresová situace a sedlo vám to zrovna tam, kde to nejméně potřebujete. Vyzkoušejte všechny rady, na každého zabírá něco jiného. Já bych taky doporučila 2x denně kousek kvasnic, je to nejlepší zdroj B vitaminu na posilnění. Dále nakapat si několikrát za den na lžičku šťávu z citronu a polknout - nezapíjet. Dobré jsou také kapky z lichořeřišnice - nakapat na jazyk a nechat být. Dobré jsou i kapky z šišáku bajkalského - ty jsou hrozně hořké, ale dá se to vydržet a zlepšení je taky rychlé. Někomu to přijde divné, ale mně to pomáhá a je to lepší než kdovíjaké cumlací prášky.

balzerka
hodnocení

0x

Přírod. antibiotikum Drags Imun nebo Vironal kapky vnitřně, to lze i s tím, co berete, B- komplex, už kvůli antibiotikům, z cucaček Tantum verde a Panthenol, inhalovat slaný roztok s hřebíčkem. Omezit mléko a mléčné výrobky, kvůli zahlenění, omezit i cukr. Ta psychika Vám to zhoršuje. Priessnitzův obklad, ale nenechat ho dlouho.Jak se vyrovnají teploty, tak jen suchý šátek. Víc pít. Nejlíp urolog. čaj. Anginy souvisí s ledvinami.

figurek*
hodnocení

0x

jednou jsem byl přinucený mluvit pět hodin v kuse. Dva dny jsem z toho výkonu sípal a vzpamatovával jsem se týden.

Proto se mi zdá, že váš problém není v infekci. Máte nevycvičené hlasivky a moc trénujete.

Zkuste Homeovox. Někdo tvrdí, že je pouze placebo. Jiný vám rovnou řekne, že každé homeopatikum je podfuk. Možná to placebo a podfuk skutečně je, ale mě tehdy pomohl.

lekarnalancier.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]